Οι μικροί «άγγελοι» της Κατερίνας Γιαννακοπούλου - iefimerida.gr

Οι μικροί «άγγελοι» της Κατερίνας Γιαννακοπούλου

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξοδεύουμε στη δουλειά περίπου το 1/3 της ζωής μας. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με διάφορες έρευνες πάνω από το 70% των ανθρώπων δηλώνει πως δεν είναι ικανοποιημένο με το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου, ειδική παιδαγωγός και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», δεν άνηκε ποτέ σε αυτή τη στατιστική.

Πάνω από δύο δεκαετίες τώρα, η δουλειά της είναι να φροντίζει εκείνα τα παιδιά του κόσμου που έχουν πραγματική ανάγκη. Και το κάνει μέσα από την καρδιά της.

Από το 1996, όταν και ίδρυσε το σύλλογο έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 2.000 παιδιά και οικογένειες.

Η κ. Γιαννακοπούλου αγωνίζεται καθημερινά ώστε αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να νιώσουν ισότιμα μέλη της κοινωνίας.

Ένας καθημερινός αγώνας δύσκολος και επίπονος που για τους περισσότερους ανθρώπους θα φαινόταν ακατόρθωτος. Η ίδια, όμως, θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν το αγαπάς.

«Η δουλειά μου είναι ευλογία στη ζωή μου. Θεωρώ ότι κάνω την πιο υπέροχη δουλειά του κόσμου. Γιατί υπηρετώ αγγέλους, έτσι τα λέω τα παιδιά μου, και γιατί το να αλλάζεις τη ζωή κάποιου να την κάνεις λίγο καλύτερη, να την πας ένα βήμα πιο πάνω, δίνει αξία, προσθέτει αξία στη δική σου ζωή».

Το βάρος των ευθυνών είναι πολύ μεγάλο. Έτσι, πονοκέφαλος και σωματικοί πόνοι δεν έχουν θέση στην καθημερινότητά της• άλλωστε η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους εκείνους που έχουν μάθει να προσφέρουν ξεπερνώντας τον πόνο. Για εκείνες τις δύσκολες μέρες χρειάζεται μία δυνατή λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Γιαννακοπούλου άλμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ