Europa League: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Ντουντελάνζ - iefimerida.gr

Europa League: Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Ντουντελάνζ

Μόνο νίκη θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μονόδρομος είναι για τον Ολυμπιακό η νίκη απέναντι στην Ντουντελάνζ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απόψε (22:00, Cosmote Sport 3).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη νίκη τους στο Λουξεμβούργο, θέλουν και σήμερα τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Μάλιστα, την ίδια ώρα η Μπέτις θα υποδέχεται τη Μίλαν και μπορεί να προκύψει ένα… βολικό αποτέλεσμα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με τουλάχιστον επτά αλλαγές την ομάδα του, σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννιώτης, στην άμυνα οι Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Νάτχο και Καμαρά, με τους Ποντένσε και Ναουέλ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στην Αθήνα αποφασισμένοι να παίξουν με πάθος κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο και... ό,τι προκύψει.

Βαθμολογία

1. Μπέτις 7 (5-1)
2. Μίλαν 6 (5-3)
3. Ολυμπιακός 4 (3-3)
4. Ντουντελάνζ 0 (0-6)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Ολυμπιακός ντουντελανζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ