Europa League: Χωρίς περιθώρια νέας «γκέλας» στη Βουδαπέστη ο ΠΑΟΚ, κόντρα στη Βίντι - iefimerida.gr

Europa League: Χωρίς περιθώρια νέας «γκέλας» στη Βουδαπέστη ο ΠΑΟΚ, κόντρα στη Βίντι

Φάση από το ματς στην Τούμπα / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δεύτερος γύρος στη φάση των ομίλων του Europa League ξεκινάει απόψε, και για τον ΠΑΟΚ η αρχή θα γίνει από τη Βουδαπέστη.

Στο στάδιο Grupama της ουγγρικής πρωτεύουσας, στις 19.55 (Cosmote Sport 2HD) ο «Δικέφαλος» θα αναμετρηθεί με τη γηπεδούχο Βίντι του Μάρκο Νίκολιτς, σε μια προσπάθεια να... ξαναπάρει πίσω τους βαθμούς που πέταξε στο πρώτο παιχνίδι πριν από δύο εβδομάδες.

Η αποστολή δεν είναι εύκολη, αν αναλογιστεί κανείς πως η Βίντι πήγε αθόρυβα στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι και πέρασε με ένα καθαρό 0-2 από τη θερμή Τούμπα, αιφνιδιάζοντας τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του.

Απέναντι στη Βίντι ο «Δικέφαλος» εξακολουθεί να θεωρείται φαβορί, αφού έχει ομάδα πολλαπλασίως ακριβότερη και με ταλέντο σε κάθε γραμμή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα ξεκινήσει με τον Μαουρίσιο, που θα τον έχει στον πάγκο.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Πασχαλάκης, στην άμυνα οι Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα (θα πάρει τη θέση του Βιεϊρίνια), Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς και Λημνιός.

Ο Μάρκο Νίκολιτς θα στηρίξει στις αντεπιθέσεις την τακτική του και θα παίξει με 4-3-2-1. Οπως φαίνεται, δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές από το σχήμα που νίκησε στην Τούμπα και στηρίζει πολλά στους Αρμιν Χότζιτς, στον Βόσνιο επιθετικό μέσο, στον τερματοφύλακα Κόβακσιτς, στον Αφρικανό αμυντικό Στοπιρά και στο δίδυμο επιθετικών Χούστι και Σκέποβιτς. Η ενδεκάδα εικάζεται πως θα είναι: Κόβακσιτς, Φιόλα, Γιούχας, Βινίσιους, Στοπιρά, Νικόλοφ, Χάτζιτς, Πατκάϊ, Νεγκό, Χούστι και Σκέποβιτς.

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Τσέλσι 9
2. ΠΑΟΚ 3
3. Βίντι 3
4. ΜΠΑΤΕ 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League βιντι ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ