Πέδρο Μαρτίνς: Κανένας μας δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Πέδρο Μαρτίνς: Κανένας μας δεν σκέφτεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Πέδρο Μαρτίνς/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα που να σκέφτεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να είστε σίγουροι. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, γιατί γνωρίζουμε πως δεν θα είναι τίποτα εύκολο», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς, για την αναμέτρηση της Πέμπτης του Ολυμπιακού με την Ντουντελάνζ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Europa League.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα του Λουξεμβούργου δυσκόλεψε τόσο τη Μίλαν όσο και την Μπέτις, αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει για τη νίκη ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης.

«Δεν θέλω να κάνω σύγκριση μεταξύ ελληνικού πρωταθλήματος και Europa League. Θα περιμένουμε κάτι αντίστοιχο με το πρώτο ματς. Η Ντουντελάνζ παίζει πίσω, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές, αλλά είναι μια ομάδα που θέλει βαθμούς και δυσκόλεψε Μίλαν και Μπέτις. Δεν περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και περιμένουμε ένα ματς που θέλει πολλή προσοχή. Ένα κλειστό ματς απέναντι σε μια ομάδα που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα ατού της», είπε ο Πορτογάλος για το αν περιμένει παιχνίδι σαν του ελληνικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο μια ομάδα που αμύνεται μαζικά.

«Θα είναι σημαντικό βήμα μια ενδεχόμενη νίκη. Υπάρχουν δύο ομάδες πάνω από μας στη βαθμολογία, οπότε θα πρέπει να κερδίσουμε για να πλησιάσουμε στο στόχο της πρόκρισης. Θα δούμε κάποιες αλλαγές, θα τις δείτε αύριο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, ακόμη και ο Χασάν, με εξαίρεση τον Γκερέρο που είναι τραυματίας. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο δικό μας παιχνίδι, για να παρουσιάσουμε ένα όμορφο θέαμα και να κερδίσουμε. Ότι και να συμβεί στο Μπέτις-Μίλαν δεν θα έχει σημασία αν δεν πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς στο δικό μας παιχνίδι», συμπλήρωσε.

«Σε αυτό το επίπεδο δεν πρέπει να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος. Σκεφτόμαστε μόνο τη Ντουντελάνζ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι ποδοσφαιριστές, είναι ανυπόμονοι να παίξουν στον αγώνα της Πέμπτης», δήλωσε ακόμη.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεδρο μαρτινς Europa League Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ