Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας συμπαραγωγής της Nova, «ΑΙΓΑΙΟ SOS» - iefimerida.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας συμπαραγωγής της Nova, «ΑΙΓΑΙΟ SOS»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με πλήθος κόσμου και πολλές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Πιέρρου Ανδρακάκου, «ΑΙΓΑΙΟ SOS» στον κινηματογράφο ODEON Όπερα, η οποία αποτελεί άλλη μία συμπαραγωγή της Nova.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας: ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος μαζί με τους ηθοποιούς Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνο Mπιμπή, Νικόλα Μίχα, Κωνσταντίνο Γεωργαλή, Κωνσταντίνο Αρνοκούρο, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Γιάννη Ζωγράφο, Σοφία Παυλίδου και Fu Yin. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έδωσαν το «παρών» ήταν ο παραγωγός της ταινίας Κώστας Λαμπρόπουλος με τη σύζυγό του Εύα Νάθενα, καθώς και λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τηλεόρασης και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Νίκος Περάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τζένη Μπότση, Νίκη Παλληκαράκη, Μάκης Τσέλιος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιώργος Πολυχρονίδης, Τζωρτζίνα Λιώση, Μυρτώ Αλικάκη, Ευγενία Δημητροπούλου, Πένυ Αγοραστού, Εύη Δαέλη και πολλοί άλλοι.

Η κατάμεστη αίθουσα του ODEON Όπερα
To καστ της ταινίας
Ευαγγελία Συριοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Πιέρρος Ανδρακάκος
Αγάπη Κεφαλογιάννη, Senior Program Manager Nova & Πιέρρος Ανδρακάκος

Η υπόθεση της ταινίας λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι 2018 όπου ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

Η ταινία «ΑΙΓΑΙΟ SOS» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, ενώ πρόκειται να μεταδοθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Με το «ΑΙΓΑΙΟ SOS», η Nova, μετράει πάνω από 140 συμπαραγωγές κινηματογραφικών ταινιών, ενώ συνεχίζει να στηρίζει τον ελληνικό κινηματογράφο έχοντας επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε εγχώριες παραγωγές!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ