Χρυσοχοΐδης: Το Κέντρο θυμίζει επιτέλους πρωτεύουσα της Ελλάδας - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Το Κέντρο θυμίζει επιτέλους πρωτεύουσα της Ελλάδας

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του οπτική για το Κέντρο της Αθήνας έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος στην Ολομέλεια της Βουλής τόνισε πως «επιτέλους το Κέντρο, θυμίζει την πρωτεύουσα την Ελλάδα».

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, «είδα με ευχαρίστηση, προχθές το απόγευμα της Κυριακής δεκάδες επισκέπτες από την επαρχία να κάθονται στα παγκάκια της Ομόνοιας» ενώ επισήμανε ότι «χρήματα υπάρχουν πολλά αρκεί να τα απορροφήσουμε»!

Στην συνέχεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιτέθηκε σε όσους υποστηρίζουν πως όλες οι κινήσεις που γίνονται στο μεταναστευτικό τον τελευταίο καιρό είναι προεκλογικούς λόγους, τονίζοντας πως, «τι θα πει προεκλογικά; Προεκλογικά δεν μεταδίδονται οι ασθένειες και δεν υπάρχει εγκληματικότητα;».

Τόνισε επίσης πως πρέπει να «σταλεί αυστηρό μήνυμα σε όλους τους διακινητές ότι από την στιγμή που βάλουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα αυτοί δεν θα κινούνται ελεύθεροι αλλά πηγαίνουν σε κέντρο κράτησης. Επιτέλους το κέντρο της Αθήνας θα αρχίσει να θυμίζει την πρωτεύουσα της Ελλάδας».

Ο κ. Χρυσοχοίδης τέλος, υποστήριξε πως θα υιοθετηθούν τα «κλειστά και φυλασσόμενα κέντρα κράτησης» λαθρομεταναστων και κάλεσε τους βουλευτές να αναρωτηθούν αν «Είναι καλύτερα να γυρναν στους δρομους να μεταφέρουν αρρωστιες και να αλητεύουν οι λαθρομετανάστες ή να κρατούνται;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ