Η Τερέζα Μέι έχει ανταγωνίστρια: Η Καμίλα χορεύει και οι θαυμαστές την αποθεώνουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Τερέζα Μέι έχει ανταγωνίστρια: Η Καμίλα χορεύει και οι θαυμαστές την αποθεώνουν [βίντεο]

Η Καμίλα με τον Πρόεδρο της Γκάνα. Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χορευτικές κινήσεις της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, συζητήθηκαν πολλάκις και τα σχόλια δεν ήταν διόλου θετικά.

Και μάλλον οι Βρετανοί θέλουν να μας δείξουν πως η πρωθυπουργός τους δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των χορευτικών τους ικανοτήτων, με την Καμίλα, την σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου, να κάνει την αρχή.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης κάνουν μια περιοδεία στην Αφρική και το βράδυ της Δευτέρας παραβρέθηκαν σε ένα κρατικό δείπνο στην Γκάνα προτού κατευθυνθούν προς τη Νιγηρία για το επόμενο σκέλος της περιοδείας του.

? Their Royal Highnesses take to the dance floor, joining The President and the First Lady of Ghana. ?#RoyalVisitGhana ?? pic.twitter.com/XOFfmWlBEq

Εκεί, το ζευγάρι φαίνεται πως περνούσε πολύ καλά, καθώς δεν αντιστάθηκε και σηκώθηκε να χορέψει μαζί με τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Γκάνας.

Ο Κάρολος συνόδευσε στον χορό την Πρώτη Κυρία της Γκάνα

Ένα βίντεο από το χορό αυτό αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του βασιλικού ζευγαριού, και δείχνει την Καμία να χορεύει με τον Nana Akugo-Addo, ενώ ο Κάρολος συνόδευε την Rebecca Akufo-Addo.

Το Clarence House, η επίσημη κατοικία του Καρόλου και της Καμίλας, ανέφερε στη λεζάντα του βίντεο: «Οι βασιλικές Υψηλότητες χορεύουν, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία της Γκάνας» με κάποια γλυκά μουσικά emojis και την σημαία της Γκάνας.

Φυσικά, πολλοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να σχολιάσουν τον χορό και να επαινέσουν τις χορευτικές κινήσεις της Καμίλα.

Ένας έγραψε: «Η Καμίλα έχει ρυθμό. Ο Κάρολος έχει εντυπωσιακές χορευτικές κινήσεις» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μπράβο σου κορίτσι! Η δούκισσα Καμίλα έχει ψυχή στον χορό». Μια άλλη κυρία έγραψε: «Ουάου η δούκισσα της Κορνουάλης μπορεί να χορέψει. Φανταστικό. Είναι τόσο υπέροχο ζευγάρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ