Το βίντεο που έσπασε το Διαδίκτυο -Αλπακά παίρνει κανονικά ταξί [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βίντεο που έσπασε το Διαδίκτυο -Αλπακά παίρνει κανονικά ταξί [βίντεο]

Ένας περίεργος επιβάτης. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αστεία και ασυνήθιστη σκηνή κατέγραψε μια κάμερα, όταν ένα αλπακά επιβιβάστηκε σε ένα ταξί σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Περού.

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, το ζώο περιμένει υπομονετικά έξω από το μικρό κόκκινο όχημα που έχει σταματήσει έναν λιθόστρωτο δρόμο στο Κούσκο.

Ένα νεαρό κορίτσι διακρίνεται να κρατά την πόρτα ανοιχτή για το αλπακά, το οποίο μπαίνει στο πίσω κάθισμα χωρίς δισταγμό.

Καθώς η κάμερα εστιάζει περισσότερο, βλέπει κανείς ότι η ιδιοκτήτρια του αλπακά δίνει οδηγίες στον οδηγό με το ζώο να κοιτά έξω από το παράθυρο τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το ζώο χάζευε τα διερχόμενα αυτοκίνητα

Τα αλπακά ανήκουν στα είδη των καμηλοειδών, είναι συγγενής με τα λάμα και έχουν καταγωγή από την δυτικο-κεντρική Νότια Αμερική. Το είδος αυτό είναι εξημερωμένο και εμφανίζεται συχνά στο Περού, την Χιλή και την Βολιβία.

Το πρωτόγνωρο αυτό βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από τον Andre J Mendivil, ο οποίος έγραψε: «Κάτι διαφορετικό. Ο μπαμπάς μου τράβηξε αυτό το βίντεο ενώ περπατούσε στους δρόμους του Κούσκο του Περού. Δείτε το».

Το viral βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,9 εκατομμύρια προβολές στο Twitter και πάνω από 100.000 likes.

Κάποιος έγραψε: «Αν δεν το δεις, δεν το πιστεύεις. Θα χρεώσουν σαν κανονικό άτομο το ζώο; Θα έχει μια ειδική τιμή; Συμπληρώστε τις πληροφορίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλπακά ταξί Περού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ