Κέρδη Σαμαρά από την κόντρα Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη - iefimerida.gr

Κέρδη Σαμαρά από την κόντρα Μεϊμαράκη-Καρατζαφέρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κέρδη μετρά η Νέα Δημοκρατία από την σκληρή κόντρα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως ισχυρίζονται σε κατ ιδίαν συζητήσεις στελέχη της Συγγρού.Σύμφωνα με κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που υποστηρίζουν ότι έχουν στη διάθεση τους, η αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχει βοηθήσει το κόμμα τους και παράλληλα έχει προκαλέσει ενδείξεις φθοράς στο κόμμα του Γ. Καρατζαφερη.

Για το λόγο αυτό και παρά το ότι στην πρώτη γραμμή των κινήσεων τους βρίσκεται το «Ζαππειο 2» , δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την υπόθεση των υποβρυχίων θεωρώντας ότι μπορούν να πετύχουν το μεγάλο χτύπημα σε έναν αντίπαλο που τους στερεί ζωτικές δυνάμεις.

Βεβαίως, το γεγονός ότι στην πρώτη γραμμή αυτής της σύγκρουσης έχει μπει ο Β. Μειμαρακης τους διευκολύνει. Κι αυτό γιατί ο πρώην υπουργός παρά τις επιφανειακά καλές σχέσεις του με τον Α. Σαμαρα, είναι απλώς αποδεκτός από την Συγγρού που δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον δει να «αδειάζεται» προσωπικά στο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ δημοσιοποιήθηκαν χθες πληροφορίες ότι στη Νεα Δημοκρατία θα ερευνήσουν την περιουσιακή του κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά βέβαια ο Γ. Καρατζαφέρης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια κι έτσι στο ΛΑΟΣ προαναγγέλουν σκληρό ροκ , κάτι που προμηνάει μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ