Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο η Αννα Γουίντορ της Vogue κλέβει θέσεις άλλων στις ουρές - iefimerida.gr

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο η Αννα Γουίντορ της Vogue κλέβει θέσεις άλλων στις ουρές

Η Άννα Γουίντουρ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Άννα Γουίντουρ θεωρεί πιθανότατα τον εαυτό της τόσο σπουδαίο, που δεν μπορεί να περιμένει όπως και οι κοινοί θνητοί στην ουρά για την τουαλέτα.

Όπως ανέφερε στην New York Post μια πηγή, την Δευτέρα το βράδυ, η διάσημη διευθύντρια της Vogue εδώ και 30 χρόνια, έστειλε μία βοηθό της για να περιμένει στην ουρά για την τουαλέτα στα βραβεία CFDA / Vogue Fashion Fund που απονεμήθηκαν στο Ναυτικό Πάρκο στο Μπρούκλιν.

Η διευθύντρια της Vogue στέλνει την βοηθό της για να περιμένει στην ουρά για τις γυναικείες τουαλέτες

«Μία από τις βοηθούς της μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες και ρώτησε αν υπάρχει ουρά... επειδή ερχόταν η Άννα Γουίντουρ» είπε η πηγή. «Οι γυναίκες έδωσαν στην Άννα την σειρά τους για να περάσει μπροστά».

Όταν μπήκε στις τουαλέτες, έπεσε επάνω στην Χούμα Αμπεντίν, την πρώην βοηθό της Χίλαρι Κλίντον και οι δύο γυναίκες συζήτησαν για το θέατρο.

«Η Άννα την ρώτησε αν της άρεσε μια παράσταση και η Χούμα απάντησε πως ναι, αν και το τέλος ήταν αναμενόμενο».

Να σημειωθεί ότι η Αμπεντίν είχε πάει το προηγούμενο βράδυ στην πρεμιέρα της ταινίας «American Son» της Κέρι Ουάσινγκτον.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ