Λήξη συναγερμού στη Δουνκέρκη: Συνελήφθη η γυναίκα που απειλούσε να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στη Δουνκέρκη: Συνελήφθη η γυναίκα που απειλούσε να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο

Oι Αρχές είχαν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ/Michel Euler)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε τη γυναίκα που απειλούσε να πυροδοτήσει βόμβα σε νοσοκομείο της Δουνκέρκης προκαλώντας πανικό.

Η ύποπτη απείλησε για βόμβα μετά την είσοδό της στη μονάδα εκτάκτων περιστατικών του νοσοκομείου, εργαζόμενοι του οποίου ειδοποίσαν την αστυνομία. Σύντομα έφθασαν εκεί ισχυρές δυνάμεις και ομάδα πυροτεχνουργών.

«Το άτομο αυτό είναι υπό τον έλεγχο της αστυνομίας, αναφέρει η ανακοίνωση»

Η τοπική εφημερίδα La Voix du Nord είχε αναφέρει νωρίτερα στην ιστοσελίδα της ότι μια γυναίκα απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα στις εγκαταστάσεις τοπικού νοσοκομείου και ότι όλη η γύρω περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στη σελίδα στο Twitter της γαλλικής εφημερίδας έδειχναν περιπολικά να αποκλείουν την περιοχή.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι συνθήκες σε σχέση με το περιστατικό της απειλής για βόμβα θα πρέπει να αποσαφηνιστούν από δικαστική έρευνα. Πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Faits divers : Alerte attentat au centre hospitalier de Dunkerque, le périmètre bouclé. https://t.co/KFBFBqXCYR via @lavoixdunord

? [ARTICLE] - #Flandre / #Dunkerque > Une femme menace de commettre un attentat, le centre hospitalier évacué.
Lien vers l'article : https://t.co/scx7MAch5Z pic.twitter.com/aYnOgF5viM

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία Δουνκέρκη νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ