Μπακογιάννη: Θα συνεργαζόμουν με Σαμαρά και Βενιζέλο - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Θα συνεργαζόμουν με Σαμαρά και Βενιζέλο

Ντόρα Μπακογιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το κόμμα το οποίο θα συνεργαστεί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας ξεκαθάρισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm 99,5», τόνισε πως «η Δημοκρατική Συμμαχία είναι το μόνο κόμμα, το οποίο ευθαρσώς δηλώνει "ναι, θα συνεργαστούμε, γι' αυτό βάλτε μας μέσα στη Βουλή"», ενώ συνέχισε λέγοντας πως «η λογική της άρνησης της συνεργασίας, είναι μια λάθος λογική σήμερα. Η χώρα χρειάζεται συνεργασίες, η χώρα χρειάζεται ευρύτερες συμμαχίες».

«Εγώ είπα ότι μπορώ να συνεργαστώ με όλες τις δυνάμεις, οι οποίες είναι αποφασισμένες να κρατήσουν την Ελλάδα μέσα στο ευρώ, να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις, επιτέλους -που δεν έγινε καμία- και είναι αποφασισμένες η Ελλάδα να ξανασταθεί όρθια μέσα στην ευρωζώνη.

Αυτό σημαίνει ότι και με το Σαμαρά και με το Βενιζέλο (θα συνεργαζόμουν)» κατέληξε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ