Μοντέλα διαμαρτυρήθηκαν για το αναχρονιστικό σόου της Victoria’s Secret με ένα διαφορετικό catwalk [εικόνες] - iefimerida.gr

Μοντέλα διαμαρτυρήθηκαν για το αναχρονιστικό σόου της Victoria’s Secret με ένα διαφορετικό catwalk [εικόνες]

Τα μοντέλα του «We’re All Angels» /Φωτογραφία: instagram/simplybeuk
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αύριο, τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου θα φορέσουν εσώρουχα, τακούνια και φτερά και θα κάνουν πασαρέλα στην Νέα Υόρκη, στο πιο απαιτητικό σόου της χρονιάς.

Το ετήσιο Victoria’s Secret fashion show αποτελεί θεσμό για την βιομηχανία της μόδας. Αλλά ενώ έχει πολλούς φαν σε όλο τον κόσμο, έχει αρχίσει να θεωρείται αναχρονισμός στα χρόνια της διαφορετικότητας.

Το supermodel Robyn Lawley πιστεύει ότι η Victoria’s Secret πρέπει να αλλάξει και μαζεύει υπογραφές ζητώντας από τους ανθρώπους να μποϋκοτάρουν το σόου.

Το γνωστό μοντέλο έκανε ένα καστ από άλλα μοντέλα όπως τις Hayley Hasselhoff, Felicity Hayward και Ashley James στο σόου εσωρούχων «We’re All Angels» από το brand Simply Be.

Σκοπός είναι να τονίσουν ότι δεν υπάρχει ποικιλία στα σόου της Victoria’s Secret.

Δείτε το διαφορετικό catwalk που έκαναν μοντέλα ως διαμαρτυρία για το σόου της Victoria’s Secret στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victoria’s Secret σόου εσώρουχα μοντέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ