Μνημόνιο, αλλά και... πρόταση-έκπληξη από την Ντόρα - iefimerida.gr

Μνημόνιο, αλλά και... πρόταση-έκπληξη από την Ντόρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η Ντόρα Μπακογιάννη στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Συγγρού.Η Ντόρα αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση γιατί, όπως θα πει, δεν κατάφερε με την πολιτική της να πετύχει τους στόχους που είχαν τεθεί κατά την ψήφιση του μνημονίου -και από την ίδια- τον Μάιο του 2010.

Πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη διάρκεια της συνέντευξης αναμένεται να καταθέσει μια πρόταση-έκπληξη που θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις.

Παράλληλα, θα δώσει απαντήσεις για τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το κόμμα της κάτω από το όριο του 3%, αλλά και για τις πληροφορίες για διαρροές στελεχών της προς τη Νέα Δημοκρατία,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ