Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να ξαναπιάσετε στα χέρια σας το πιστολάκι του ξενοδοχείου - iefimerida.gr

Ο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να ξαναπιάσετε στα χέρια σας το πιστολάκι του ξενοδοχείου

Πιστολάκι στο μπάνιο του ξενοδοχείου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eίσαι μήπως από αυτoύς που πακετάρουν το πιστολάκι μαλλιών τους όπου και να πάνε; Συγχαρητήρια, γιατί μόλις βγήκες κερδισμένος!

Αν πάλι σκέφτεσαι ότι το ξενοδοχείο έχει πιστολάκι μαλλιών και δεν υπάρχει λόγος να παραφορτώσεις την βαλίτσα σου, τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς.

Μια νέα νέα έρευνα αποδεικνύει πως δεν είναι και τόσο σοφή επιλογή να χρησιμοποιούμε το πιστολάκι που υπάρχει στα μπάνια των ξενοδοχείων.

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι η ύπαρξη των σεσουάρ στα δωμάτια των ξενοδοχείων είναι ανάμεσα στις ανέσεις που προσφέρουν. Τελικά, όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να στεγνώσεις τα καθαρά, φρεσκοπλυμένα μαλλιά σου με τη συσκευή που κρέμεται στο μπάνιο του ξενοδοχείου, είναι καλύτερο να το κάνεις με το δικό σου σεσουάρ.

Διαβάστε γιατί δεν πρέπει να ξαναπιάσετε στα χέρια σας το πιστολάκι του ξενοδοχείου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιστολάκι ξενοδοχείο λόγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ