Γιατί προκλήθηκε σάλος με αυτή την πρόταση γάμου στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης - iefimerida.gr

Γιατί προκλήθηκε σάλος με αυτή την πρόταση γάμου στο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης

Πρόταση γάμου στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση γάμου στην κοπέλα του θέλησε να κάνει ένας άνδρας, την ώρα που αυτή έτρεχε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, αλλά πολλοί τον κατέκριναν, λέγοντας πως ήταν εγωιστική κίνηση.

Η Κέιτλιν Κάρεν έτρεχε στον πρώτο της μαραθώνιο την Κυριακή όταν είδε τον σύντροφό της Ντένις Γκάλβιν κοντά στο σημείο των 16 μιλίων.

Όταν η Κάρεν τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, ο Γκάλβιν αποφάσισε να σταματήσει την φίλη του από τον αγώνα – γονατίζοντας για να της κάνει πρόταση γάμου.

Στο βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο Facebook, το οποίο έχει γίνει viral, η Κάρεν δέχεται, αγκαλιάζει τον αρραβωνιαστικό της, βάζει το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της και στη συνέχεια επανέρχεται στον αγώνα προκειμένου να τερματίσει.

Παρόλο που η πρόταση γάμου θα κάνει την συγκεκριμένη μέρα αξέχαστη για το ζευγάρι, πολλοί επέκριναν τον Γκάλβιν πως θέλησε να βρεθεί αυτός στο επίκεντρο και όχι η φίλη του για το σημαντικό της επίτευγμα.

«16ο μίλι; Ωραίος τρόπος να κλέψεις την δόξα της» τουίταρε κάποιος. Ένας άλλος είπε: «Το ανδρικό εγώ του ήταν πολύ μικρό για να της επιτρέψει να πάρει όλη την προσοχή έστω και για λίγες ώρες».

Άλλοι αναρωτήθηκαν γιατί ο Γκάλβιν δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι η φίλη του να φτάσει στην γραμμή τερματισμού – επιλέγοντας αντ’ αυτού να την σταματήσει στη μέση της κούρσας της και να επηρεάσει τον τελικό της χρόνο.

«Της διέλυσε τον χρόνο» σχολίασε κάποιος ενώ ένας άλλο ανέφερε: «Ας ελπίσουμε να το ξανασκέφτηκε στα επόμενα 10 μίλια» αστειεύτηκε κάποιος άλλος.

Πάντως, παρά την αρνητική κριτική για την πρόταση, ορισμένοι επεσήμαναν πως η Κάρεν είπε ναι στον σύντροφό της που είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια και φάνηκε πολύ ενθουσιασμένη την ώρα που επέστρεφε στον αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ