Κλείνει η Φιλοσοφική για να μην γίνει το γλέντι του Ρουβίκωνα -«Θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει» απαντά η συλλογικότητα - iefimerida.gr

Κλείνει η Φιλοσοφική για να μην γίνει το γλέντι του Ρουβίκωνα -«Θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει» απαντά η συλλογικότητα

Κλειστή την Τετάρτη η Φιλοσοφική/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστή θα μείνει η Φιλοσοφική την Τετάρτη, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει να κάνει εκεί ο «Ρουβίκωνας», αλλά η αναρχική συλλογικότητα απειλεί ότι η Σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει.

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή η Σχολή την Τετάρτη, επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία του «Ρουβίκωνα» εκεί.

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της “Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας” στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ομως, με ανάρτηση στο Facebook, η «Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα» διαμηνύει ότι το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 13:00 την Τετάρτη και προειδοποιεί ότι η σχολή θα ανοίξει... ο κόσμος να χαλάσει. Παράλληλα, καλεί τους φοιτητές να περιφρουρήσουν το άσυλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φιλοσοφική Ρουβίκωνας πάρτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ