ΗΠΑ: Εκτινάχθηκαν τα ποσοστά ψηφοφόρων στο Τενεσί λόγω... της Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες] - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Εκτινάχθηκαν τα ποσοστά ψηφοφόρων στο Τενεσί λόγω... της Τέιλορ Σουίφτ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη και οι νέοι φαίνεται να σπεύδουν προς τις κάλπες.

Σύμφωνα με ανάλυση από την ομάδα TargetSmart δείχνει ότι 97.826 άτομα μεταξύ των ηλικιών 18-29 έχουν ψηφίσει ήδη σε αντίθεση με τις εκλογές του 2014, όπου είχαν ψηφίσει 12.812. Η αύξηση αγγίζει το 663%!

Από σταρς μέχρι την Google, η οποία έγραψε στο doodle της «Go Vote» (πηγαίνετε να ψηφίσετε), παρακινούν τους ψηφοφόρους να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η επιρροή τους, μάλιστα, φαίνεται να είναι τεράστια. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά την προτροπή της Τέιλορ Σουίφτ το ποσοστό των ψηφοφόρων στο Τενεσί εκτινάχθηκε.

«Στο παρελθόν ήμουν διστακτική σχετικά με τη δημοσιοποίηση των πολιτικών μου απόψεων, ωστόσο, λόγω αρκετών γεγονότων στη ζωή μου και στον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια αισθάνομαι πολύ διαφορετικά τώρα», δήλωσε η σταρ.

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί... Η Τέιλορ Σουίφτ εξέφρασε την προτίμησή της στον Δημοκρατικό Φιλ Μπρεντέσεν στην κούρσα της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

⬆️These two Tennessee women⬆️ voted for the candidate who has proven himself to be reasonable and trustworthy. We want leadership, not fear-based extremism. Early voting goes til Thursday and Election Day is November 6. Please don’t sit this one out.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις 30 Οκτ, 2018 στις 10:37 πμ PDT

Μέσα από Instagram story, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους φανς της να της στείλουν φωτογραφίες τους από την κάλπη, κάνοντας την ταγκ και εκείνη τις πόσταρε στα stories της.

Η Τέιλορ Σουίφτ ζήτησε από τους ψηφοφόρους της να πάνε να ψηφίσουν
Μάλιστα, τους ζήτησε να την κάνουν ταγκ και εκείνη πόσταρε τις φωτογραφίες τους στα stories της
Η επιρροή της ήταν τεράστια, καθώς το ποσοστό των ψηφοφόρων εκτινάχθηκε στο Τενεσί
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τέιλορ Σουίφτ ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ