Το «Oλοι Μαζί Μπορούμε» προσφέρει δύο πυροσβεστικά οχήματα στην Πυροσβεστική - iefimerida.gr

Το «Oλοι Μαζί Μπορούμε» προσφέρει δύο πυροσβεστικά οχήματα στην Πυροσβεστική

Όλοι Μαζί Μπορούμε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Όλοι Μαζί Μπορούμε, το καλοκαίρι, μετά τις καταστροφικές συνέπειες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική. Ιδιώτες και εταιρείες στάθηκαν αρωγοί στο κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς και συνεισέφεραν στον ύψιστο βαθμό.

Είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα κατέφθασαν στο σημείο συγκέντρωσης του Όλοι Μαζί Μπορούμε, με τη συνολική προσφορά να ανέρχεται στα 110.000 κιλά τα οποία διανεμήθηκαν σε δήμους και φορείς. Παράλληλα, από τις προσφορές του κόσμου στο “Με 1 click μπορείς» συγκεντρώθηκαν χρήματα με τα οποία θα γίνει η αγορά δύο πυροσβεστικών οχημάτων με τον αντίστοιχο εξοπλισμό τους και θα παραδοθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

Τα δύο νέα οχήματα θα ενισχύσουν και θα διευκολύνουν το έργο των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος και θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε άμεση έκκληση βοήθειας.

Το Όλοι Μαζί Μπορούμε βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπο και μέσα από τις δράσεις του συνεισφέρει όπου κρίνεται αναγκαίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ