Ο πραγματικός λόγος που Μέγκαν και Κέιτ φοράνε μίνι στις εγκυμοσύνες τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πραγματικός λόγος που Μέγκαν και Κέιτ φοράνε μίνι στις εγκυμοσύνες τους [εικόνες]

Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το που πάτησε το πόδι της στην Αυστραλία η Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη της βασιλική περιοδεία, το παλάτι ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ με ένα κοντό φόρεμα στο ταξίδι της στην Αυστραλία

Το μωρό αναμένεται να γεννηθεί τον Απρίλιο του 2019 κι ενώ η κοιλιά της ακόμη είναι μικρή – ελάχιστα διακρίνεται πως είναι έγκυος – η δούκισσα του Σάσεξ επέλεξε να φορέσει κάποια ρούχα που όχι μόνο τόνιζαν την κοιλιά της αλλά και τα πόδια της.

Η Μέγκαν επειδή είναι μικρόσωμη θα έχει μεγάλη κοιλιά

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αγαπημένης μάρκας ενδυμάτων εγκυμοσύνης της Κέιτ Μίντλετον, Seraphine, υπάρχει λόγος που η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει πιο κοντά σε μήκος φορέματα στην περιοδεία της, ακριβώς όπως έκανε και η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Η Κέιτ εμφανίστηκε αρκετές φορές με κοντό φόρεμα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Σεσίλ Ρενό εξήγησε στο InStyle: «Πιθανότατα θα έχει μεγάλη κοιλιά γιατί είναι μικροκαμωμένη. Έτσι, το να τονίσει τα πόδια και τα μπράτσα της είναι ένα καλό τέχνασμα για να δείχνει μια ωραία σιλουέτα και το βλέμμα να εστιάσει στα πόδια και όχι τόσο στην κοιλιά». Και πρόσθεσε: «Η Κέιτ φόρεσε κι αυτή πιο κοντά σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα φόρεσε φορέματα με μήκος πάνω από το γόνατο, κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει. Και ειδικά το χειμώνα, όταν φορούσε σκουρόχρωμο καλσόν φαινόταν εντάξει. Δεν δείχνει τόσο ωραίο με καλσόν στο χρώμα του δέρματος.

Όταν η Μέγκαν έφτασε στη Νέα Ζηλανδία για το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της με τον Χάρι, άρχισε να φορά πιο αποκαλυπτικά ρούχα. Η πρώην Αμερικανίδα ηθοποιός, φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, που πωλείται έναντι 40 ευρώ.

Ήθελε να τραβήξει το βλέμμα στα πόδια της και όχι στην κοιλιά της

Αλλά σύμφωνα με τον ιδρυτή της Beaumont Etiquette Μικα Μάγιερ, η Μέγκαν περιβάλλεται διαρκώς από μια ομάδα που επιλέγει τα ρούχα της.

«Δεν θα της έδιναν καν την δυνατότητα να κάνει κάτι που δεν θα έδειχνε σεβασμό» αποκάλυψε η ειδικός στο Elle. «Έχει μια ολόκληρη ομάδα βοηθών. Θα είαχν επιλέξει φυσικά τα κατάλληλα κομμάτια για να φορέσει. Το παλάτι ασχολείται πολύ με αυτά που φορά και την παρουσίασή τους. Φυσικά, η ίδια έχει την τελευταία λέξη, αλλά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι εκτός ορίων».

Φωτογραφίες: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ