«Family»: Σε αυτό το design εστιατόριο στη Βούλα τρως όπως τις Κυριακές στο σπίτι των γονιών σου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Family»: Σε αυτό το design εστιατόριο στη Βούλα τρως όπως τις Κυριακές στο σπίτι των γονιών σου [εικόνες]

Λαχταριστή πίτσα στο «Family»/ Φωτογραφία: Family
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα καλαίσθητο all day spot στην πλατεία της Βούλας που συνδυάζει ιδιαίτερο design με υπηρεσίες ποιότητας και επιλογές από ένα δημιουργικό μενού, έχει κερδίσει τους κατοίκους των νοτίων προαστίων κι όχι μόνο.

Η φιλοσοφία του «Family» στηρίζεται σε αυτό που δηλώνει και το όνομά του: στην «οικογένεια» με την έννοια του συνόλου. Oπότε, εδώ, θα δείτε οικογένειες ή παρέες όλων των ηλικιών που νιώθουν κυριολεκτικά σαν στο σπίτι τους.

Η όμορφη διακόσμησή του θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε μία Ευρωπαϊκή πόλη, άλλωστε το design είναι βασισμένο σε σπίτια του εξωτερικού. Πολλές και διαφορετικές γωνιές, με vintage στυλ, γωνιακοί καναπέδες, ξύλινες κουπαστές, βιβλιοθήκες και ντουλάπια που θυμίζουν country style κουζίνες που θα έβλεπε κανείς στην Βουργουνδία, δημιουργούν μια ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο πλούσιος κατάλογός του θα σας δώσει πλήθος γευστικών επιλογών για όλες τις ώρες της ημέρας.

Γνωρίστε το «Family» και δείτε τον χώρο και τα πιάτα του μέσα από φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ family Βούλα εστιατόριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ