Το πρώτο ταξί για κατοικίδια στην Κρήτη είναι γεγονός [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πρώτο ταξί για κατοικίδια στην Κρήτη είναι γεγονός [εικόνες]

Ταξί για κατοικίδια/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έξυπνη ιδέα να δημιουργήσει το πρώτο pet ταξί στην Κρήτη είχε ένας άνδρας.

Συγκεκριμένα, ο φιλόζωος Κρητικός διαπίστωσε πως υπάρχει μεγάλη ανάγκη για γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση κατοικίδιων στα Χανιά με αποτέλεσμα να δημιουργήσει την Chania Pet Transport, την πρώτη εταιρία με ταξί για κατοικίδια.

Την έξυπνη ιδέα να δημιουργήσει το πρώτο pet ταξί στην Κρήτη είχε ένας Κρητικός.

Ο λόγος για τον Χρήστο, τον οδηγό του pet ταξί, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει τετράποδα και να τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό που ζητούν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Χρήστος έχει ήδη δύο υπέροχα σκυλιά και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση και φροντίδα των ζώων, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει, από την επιβίβαση μέχρι και την αποβίβαση.

Ο λόγος για τον Χρήστο, τον οδηγό του pet ταξί, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει να παραλαμβάνει τετράποδα και να τα πηγαίνει με ασφάλεια στον προορισμό τους.

Όσο για το ειδικά διαμορφωμένο βανάκι... αυτό διαθέτει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την σωστή μεταφορά του κατοικίδιου, καθώς διαθέτει άνετους χώρους με περιμετρικό πλαίσιο ασφαλείας, κλιματισμό αλλά και πόρτες εύκολης επιβίβασης-αποβίβασης.

Πηγή: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατοικίδια ταξί Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ