Η έκπληξη του Μπαράκ Ομπάμα -Μοίρασε ντόνατς σε εθελοντές [εικόνες & βίντεο]

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα εξέπληξε μια ομάδα εθελοντών στο γραφείο της καμπάνιας του γερουσιαστή Τιμ Κέιν και της Τζένιφερ Γουέξτον στη Βιρτζίνια, όταν εμφανίστηκε φορτωμένος με κουτιά με ντόνατς.

«Γεια σας» είπε μπαίνοντας στην αίθουσα και φορώντας ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν, σκούρο παντελόνι τζιν και ένα μπλε πουκάμισο. Καταχειροκροτήθηκε εν μέσω επευφημιών, με τους περισσότερους να βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους.

Obama and Tim Kaine brings boxes of donuts to staff at a Fairfax campaign office as they participate in a Virginia Dems event.

Obama: "You've been moving, so you're allowed to have a little, little treat."
Kaine: "Either this crowd likes you or they like doughnuts." (via ABC) pic.twitter.com/AT1qzfk9Jk

«Επιτρέψτε μου να σας πω ότι τα έχει εγκρίνει και η Μισέλ, επειδή γνωρίζει ότι όλοι εργάζεστε τόσο σκληρά» είπε ο Μπαράκ Ομπάμα στους εθελοντές, παραπέμποντας στη σύζυγό του, την πρώην Πρώτη Κυρία που έχει υπερασπιστεί την υγιεινή διατροφή και την άσκηση κατά την διάρκειά της παραμονής της στον Λευκό Οίκο.

«Κάνετε σκληρό έργο, γι’ αυτό χρειάζεστε ένα μικρό κέρασμα» συνέχισε ο Ομπάμα. Ο Κέιν επενέβη με ένα αστείο για τον πρώην πρόεδρο: «Είτε σας αγαπά ο κόσμος, είτε τους αρέσουν τα ντόνατς» είπε. Ο γερουσιαστής, διεκδικεί την επανεκλογή του στην Βιρτζίνια. Είχε και προηγουμένως την στήριξη του Ομπάμα ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές με την Χίλαρι Κλίντον το 2016.

Nothing like a donut surprise from @BarackObama and @timkaine !!

The wholesome content we all need: pic.twitter.com/Fkf0UxlGEd

Φωτογραφία: AP

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ