Ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε στην καλλονή που μόλις τον χώρισε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε στην καλλονή που μόλις τον χώρισε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω Facebook, στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του και παρουσιάστριας του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε επίσημα χθες τον χωρισμό τους με ένα «Ευχαριστώ Ματέο».

Ο γραμματέας της Λέγκα και ισχυρός άνδρας της Ιταλίας, έγραψε:

«Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια».

Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής La prova del cuoco ανήρτησε μια φωτογραφία με την ίδια και τον Σαλβίνι στο κρεβάτι και τον αποχαιρέτησε με μια φράση του Gio Evan στο λογαριασμό της στο Instagram.
«Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Gio Evan. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Τσάο Ματέο» έγραψε η Ιζοάρντι στην ανάρτησή της.

Ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε στην καλλονή που μόλις τον χώρισε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ματέο Σαλβίνι απάντησε στην καλλονή που μόλις τον χώρισε [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματέο Σαλβίνι καλονή απάντησε χώρισε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ