Ολα όσα γίνονταν στις Spice Girls: Η ατάλαντη Βικτόρια που της έκλειναν το μικρόφωνο, η ζήλια, το φαρμάκι, τα καρφιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα γίνονταν στις Spice Girls: Η ατάλαντη Βικτόρια που της έκλειναν το μικρόφωνο, η ζήλια, το φαρμάκι, τα καρφιά [εικόνες]

Οι Spice Girls. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε είχαν τραγουδήσει το τραγούδι «Η Φιλία δεν τελειώνει ποτέ». Αλλά δυστυχώς, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση των Spice Girls.

Η επανένωση των Spice Girls , τουλάχιστον για τις τέσσερις εξ αυτών

Χθες, μέσα σε εορταστικό κλίμα, το πιο επιτυχημένο γυναικείο γκρουπ όλων των εποχών ανακοίνωσε πως επανενώνονται για μια συναρπαστική περιοδεία , 24 χρόνια αφότου η Ginger, η Posh, η Sporty, η Baby και η Scary έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση για να ενθουσιάσουν μια ολόκληρη γενιά εφήβων κοριτσιών.

Βέβαια αυτή την φορά θα είναι η τέσσερις εξ αυτών. Η Posh, γνωστή και ως Βικτόρια Μπέκαμ, σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ, και νυν σχεδιάστρια μόδας, ήταν απούσα χθες.

Και όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, οι διαπραγματεύσεις που οδήγησαν σε αυτή την ανακοί’νωση, ήταν έντονες, αν μη τι άλλο.

Τα Spice Girls ήταν το πιο επιτυχημένο γυναικείο γκρουπ όλων των εποχών

Σύμφωνα με μια πηγή, υπήρχε μια κακή συνεννόηση μεταξύ μεταξύ των Mel C, Emma Bunton και Geri Horner με τη Βικτώρια και τον πρώην μάνατζέρ τους, Σάιμον Φούλερ. Τόσο μεγάλη που η Mel B έστειλε μια επιστολή 4 σελίδων στην Βικτόρια, νωρίτερα φέτος.

Αυτό το κακό συναίσθημα φαίνεται να επικεντρώνεται σε ένα αίσθημα προδοσίας που νιώθουν οι υπόλοιπες 4 για την Βικτόρια και τον Φούλερ, που θα απέχουν από την περιοδεία, λέγοντας τον περασμένο Φεβρουάριο πως το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο.

Αναζωογονώντας τις εντάσεις ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με την πηγή, η Βικτόρια νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι πόζαρε με ρούχα που θύμιζαν Spice Girls για την συνέντευξή της στην Vogue, πράγμα που οδήγησε σε έξαλλη κατάσταση την Mel B.

Την περασμένη εβδομάδα, η Mel B ντύθηκε ως Βικτόρια Μπέκαμ για το Halloween, κρατώντας μια πινακίδα που έδειχνε ότι δεν θα λάβει μέρος στην περιοδεία ακόμη κι αν την παρακαλούσαν οι θαυμαστές της. Πρόσθεσε μάλιστα, πως έχουν μια «σχέση μίσους και αγάπης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scary Spice Mel b (@officialmelb) στις 31 Οκτ, 2018 στις 8:27 μμ PDT

Η Βικτόρια δεν αναφέρθηκε καθόλου στο χθεσινό βίντεο της ανακοίνωσης, αν και έστειλε ένα φιλικό τουίτ στις πρώην φίλες της.

Τα 4 μέλη θα επανενωθούν για μερικές συναυλίες και θα πάρουν περίπου 8 εκατομμύρια λίρες η καθεμία

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως οι σχέσεις τους έχουν πλέον γίνει τυπικές, τα υπόλοιπα 4 Spice Girls ελπίζουν πως θα μπορούσε να εμφανιστεί μαζί τους στη σκηνή έστω και για μία μόνο φορά.

Μια πηγή λέει πως η τρέχουσα σκέψη της Βικτόρια είναι πως θα μπορούσε να το κάνει για να «θυμίσει στον Ντέιβιντ την γυναίκα που ερωτεύτηκε», την ώρα που οι φίλοι της απορρίπτουν τελείως αυτή την ιδέα, λέγοντας πως θα παγώσει προτού καν βάλει εκείνα τα περιβόητα παπούτσια της και πάλι. Ποια είναι όμως η αλήθεια για την επανένωση – η οποία θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει 8 εκατομμύρια λίρες την καθεμία; Θα μπορέσουν να γεμίσουν το Webley ακόμη και χωρίς την Posh;

Η εμφάνιση στο Γουέμπλεϊ
Ο ενθουσιασμός της Mel B για αυτή την περιοδεία σχετίζεται σίγουρα με το γεγονός ότι είναι άφραγκη μετά το διαζύγιό της με τον παραγωγό ταινιών Στίβεν Μπελαφόντε. Οι δικηγόροι μάλιστα της Mel αποκάλυψαν στο δικαστήριο πέρυσι ότι είχε ξοδέψει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία και πως ούτε αυτή ούτε ο Μπελαφόντε είχαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς γιατί η προοπτική των 10 εκατομμυρίων λιρών, φαντάζει τέλεια.

Εντούτοις, τα σχέδια για την επιστροφή τους είχαν ξεκινήσει πολύ πριν το τέλος του γάμου της Mel B. Οι πρώτες σκέψεις άρχισαν το 2015, όταν συζητήθηκε η επανένωση για το 2016 με αφορμή την 20η επέτειο από την πρώτη τους επιτυχία το «Wannabe».Η Βικτόρια είπε όχι αλλά οι υπόλοιπες συμφώνησαν. Στην συνέχεια, τον Απρίλιο του 2016, η Mel C είπε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Scary Spice Mel b (@officialmelb) στις 5 Νοέ, 2018 στις 7:03 πμ PST

Τέλος, υπήρξε μια συνάντηση τον περασμένο Φεβρουάριο στο σπίτι της Geri στο Λονδίνο όπου όλες – ακόμη και η Posh – συμφώνησαν να κάνουν κάτι, που ήταν η γένεση των σημερινών σχεδίων.

Ποια από όλες χρειάζεται πραγματικά τα χρήματα;
Η Mel B, προφανώς, τα έχει μεγάλη ανάγκη. Θα λάβει 2,15 εκατομμύρια λίρες από την συμμετοχή της στην σειρά « America’s Got Talent» και έχει τρεις κόρες από τρεις διαφορετικές συζύγους: την 19χρονη Φοίνιξ, από τον πρώτο της σύζυγό Τζίμι Γκουλζάρ, την 11χρονη Έιντζελ, από τον Έντι Μέρφι και την 7χρονη Μάντισον από τον δεύτερο σύζυγό της Μπελαφόντε.

Η 42χρονη Έμμα Μπάντον, εργάζεται ως Dj στο Heart Fm, και λέγεται ότι έχει περιουσία ύψους 21 εκατομμυρίων λιρών. Μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέιντ Τζόουνς, έχουν δύο γιους τον 11χρονο Τέιτ και τον 7χρονο Μπου.

Η Τζέρι Χάλιγουελ

Η Mel C λέγεται ότι έχει περιουσία 27 εκατομμυρίων λιρών και είχε μια πετυχημένη καριέρα ως σόλο τραγουδίστρια μετά την έξοδό της από την μπάντα. Έχει μια κόρη, την 9χρονη Σκάρλετ από τον κτηματομεσίτη Τόμας Σταρ.

Η 46χρονη Τζέρι, λέγεται ότι έχει περιουσία 30 εκατομμύριων λιρών καθώς μετά τα Spice Girls είχε μια καριέρα που περιελάμβανε το τραγούδι, την συγγραφή παιδικών βιβλίων και την παρουσίαση ενός διαγωνισμού τραγουδιού στο BBC. Έχει μια κόρη, την 12χρονη Μπλουμπελ και έναν γιο, τον Μόντι μόλις 22 μηνών από τον γάμο της με τον Κριστιάν Χόρνερ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος πηγαίνει τα παιδιά του, πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι στην ταινία «Spice Girls»

Τι γίνεται με τον μάνατζέρ τους, Σάιμον Φούλερ;
Ο Σάιμον Φούλερ ήταν ο μάνατζερ των Spice Girls. Ένας άνδρας με μόνιμο μαύρισμα και πάντα ένα λαμπερό χαμόγελο. Ο Φούλερ έφυγε κακήν κακώς από τις Spice Girls το 1998 – λέγεται ότι είχε να κάνει με την σχέση του με την Έμμα Μπάντον, κάτι που και οι δύο έχουν αρνηθεί. Ο Φούλερ όμως προσλήφθηκε από την Βικτόρια το 2002 και έκτοτε είναι μάνατζέρ της. Από το 2007 είναι και μάνατζερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Έμμα Μπάντον

Ο Φούλερ εμφανίστηκε και στην συνάντηση που είχαν τον περασμένο Φεβρουάριο και είπε ότι θα αναλάμβανε και πάλι τον ρόλο του. Κι ενώ όλες υπέγραψαν τα σχετικά έγγραφα για τα δικαιώματα των Spice Girls, ο Σάιμον εξαφανίστηκε και όλες τους εξαγριώθηκαν ενώ η Βικτόρια ανακοίνωσε τελικά πως δεν θα περιοδεύσει.

Πώς ήταν οι σχέσεις των Spice Girls τότε;
Η Βικτόρια και η Mel B δεν ήταν και οι πιο αγαπημένες – οι διαφορετικές προσωπικότητές τους ήταν μεταξύ των μεγαλύτερων προβλημάτων της μπάντας κατά την περίοδο της ακμής τους.«Η κύρια πηγή διαφωνίας ήταν η κόντρα μεταξύ Βικτόριας και Mel B» λέει μια πηγή.

H Mel B

Η Βικτόρια θεωρούσε την Mel B φωνακλού και χωρίς τρόπους ενώ η Mel B(όπως και οι άλλες) πίστευαν πως η Βικτόρια δεν είχε και πολύ μουσικό ταλέντο. Η Βικτόρια ένιωθε ταπείνωση τον πρώτο καιρό όταν ανακάλυπτε πως το μικρόφωνό της ήταν κλειστό κατά την διάρκεια των συναυλιών.

Οι δύο γυναίκες μάλωσαν άσχημα κατά την τελευταία περιοδεία των Spice Girls το 2007 και δεν μιλούσαν για τουλάχιστον δύο χρόνια μετά.

Μετά η Mel B εξεπλάγην όταν η Βικτόρια αρνήθηκε να της δανείσει ρούχα από τον οίκο μόδας της όταν προσπάθησε να κάνει ένα δικό της τηλεοπτικό ριάλιτι. Μετά η Βικτόρια άρχισε να λέει όχι σε όλες τις προσκλήσεις για μια εμφάνιση. Όπως εξήγησε η ίδια:

Η τρέλα με τις Spice Girls ήταν τόσο μεγάλη που βγήκαν ακόμη και σε κούκλες

«Μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα πολύ περισσότερο. Το να είσαι μία από τις Spice Girls ήταν φανταστικό, αλλά δεν ήμουν ποτέ η καλύτερη τραγουδίστρια και δεν ήταν το πάθος μου».

Με προσωπική περιουσία 240 εκατομμυρίων λιρών, σίγουρα δεν χρειάζεται να επιστρέψει στις Spice Girls.

Τα γεγονότα της τελευταίας περιοδείας που οδήγησαν στη διάλυσή τους
Σίγουρα όλες τους πρέπει να πήραν κάποια μαθήματα από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην τελευταία περιοδεία τους στην Αμερική και το Ηνωμένο Βασίλειο – που διακόπηκε τον Φεβρουάριο του 2008.

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Οι εμφανίσεις σε Σίδνεϊ, Πεκίνο, Κέιπ Τάουν και Μπουένος Άιρες δεν έγιναν ποτέ.

Κατά την διάρκεια των προβών το 2007, η Έμμα Μπάντον έκλαιγε διαρκώς, εκνευρισμένη από τον υπέρμετρο εγωισμό όλων τους και σαν νέα μητέρα τότε, ήταν επίσης εξαντλημένη. Η Τζέρι τους τρέλανε όλους όταν σταμάτησε τα γυρίσματα ενός βίντεοκλίπ απλά γιατί ήθελε να διαλογιστεί.


Η Βικτόρια, με την σειρά της, τους εξόργιζε γιατί μιλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, κυρίως με τον Ντέιβιντ αν και σε ένα σημείο είχε πει: «Έπρεπε να απαντήσω – ήταν η Donatella (Versace)».

Συμπεριφερόταν μάλιστα σαν σούπερ σταρ, κυκλοφορώντας πάντα με ένα πλήθος σωματοφυλάκων και βοηθών.

Στις περιοδείες, η καθεμία ταξίδευε με το δικό της λεωφορείο.

Η Γκέρι μισούσε την ατμόσφαιρα και τις εσωτερικές διαφωνίες των μελών του συγκροτήματος και ήταν η πρώτη που είχε πει ότι σκεφτόταν να τους εγκαταλείψει. Οι πηγές ανέφεραν ότι είχε προβλήματα με την Βικτόρια, και συγκεκριμένα την ζήλευε γιατί είχε γίνει τόσο διάσημη ως κυρία Μπέκαμ.

Ας δούμε όμως, πώς θα τα πάνε τώρα τα εναπομείναντα τέσσερα μέλη της πιο διάσημης γυναικείας μπάντας, αν θα υπάρξουν και πάλι προστριβές ή αν θα σταματήσουν και πάλι στη μέση τις πολυαναμενόμενες συναυλίες τους.

Φωτογραφίες: AP



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Spice Girls Βικτόρια Μπέκαμ Mel B συγκρότημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ