Πόλεμος Airbnb-Booking στην Αθήνα -Οι προμήθειες και τα διαμερίσματα - iefimerida.gr

Πόλεμος Airbnb-Booking στην Αθήνα -Οι προμήθειες και τα διαμερίσματα

Ακίνητα στην Αθήνα /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόρτα - πόρτα διεξάγεται ο ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ του Airbnb και του Booking με στόχο τα διαμερίσματα και δωμάτια που προσφέρονται για βραχυχρόνια μίσθωση στην Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα.

Το Booking, που μέχρι πρόσφατα ήταν επικεντρωμένο σε ξενοδοχεία, έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα στην Αθήνα προσφέροντας άμεση υποστήριξη σε ιδιώτες ώστε να ανεβάσουν το διαμέρισμά τους στην πλατφόρμα του.

Κάτοχοι διαμερισμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης αναφέρουν ότι μόλις ξεκίνησαν τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα του Booking αμέσως δέχθηκαν τηλέφωνο από την εταιρεία προσφέροντας βοήθεια και τηλεφωνικές οδηγίες ή να πραγματοποιηθεί ραντεβού με συνεργάτη ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία.

Η προσπάθεια φαίνεται ότι αποδίδει, καθώς αυτή τη στιγμή σχεδόν 17.000 διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για βραχυχρόνιες μισθώσεις μέσω της πλατφόρμας Booking.com.

Διαβάστε περισσότερα για το πόλεμο AirBnB και του Booking και τις λίστες με τα διαθέσιμα καταλύματα-διαμερίσματα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Airbnb booking
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ