Προκαλεί ξανά ο Γιουσέιν Μπολτ -Βγάζει βίντεο την ώρα που πάει με δύο καλλονές στο δωμάτιό του [βίντεο] - iefimerida.gr

Προκαλεί ξανά ο Γιουσέιν Μπολτ -Βγάζει βίντεο την ώρα που πάει με δύο καλλονές στο δωμάτιό του [βίντεο]

Ο Γιουσέιν Μπολτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο καλλονές επέστρεψε στο δωμάτιό του στην Μελβούρνη ο Γιουσέιν Μπολτ συνεχίζοντας τη διασκέδασή του μετά από ένα ξέφρενο πάρτι.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα ο Μπολτ απέρριψε ένα συμβόλαιο για να παίξει με την αυστραλιανή ποδοσφαιρική ομάδα Central Coast Mariners, ο Τζαμαϊκανός φαίνεται πως το μόνο που σκεφτόταν ήταν το πως να διασκεδάσει με αιθέριες υπάρξεις.

Ο Μπολτ συνάντησε τις δύο γυναίκες σε πάρτι VIP όπου είχε προσκληθεί και αποφάσισε να συνεχίσει τη βραδιά μαζί τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε μία εκ των δύο γυναικών, ο θρύλος του στίβου βρίσκεται σε τρελά κέφια μέσα στην λιμουζίνα του, την ώρα δηλαδή που επιστρέφει στο πολυτελές δωμάτιό του ξενοδοχείου του.

Με δύο καλλονές επέστρεψε στο δωμάτιό του στην Μελβούρνη ο Γιουσέιν Μπολτ συνεχίζοντας τη διασκέδασή του μετά από ένα ξέφρενο πάρτι.

Τραγουδώντας και κάνοντας πλάκα μέσα στο αμάξι, ο Τζαμαϊκανός αθλητής φαίνεται να μην υπολογίζει καθόλου την κοινή γνώμη και να βγάζει την άτακτη προσωπική του ζωή στην φόρα.

Παρ΄όλο που δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιουσέιν Μπολτ προκαλεί με τα ξέφρενα πάρτι, τα διεθνή μέσα δεν είχαν σταματήσει να αναφέρουν πως βρισκόταν ακόμη σε μακροχρόνια σχέση με την Τζαμαϊκανή καλλονή Κάσι Μπένετ.

Οπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε μία εκ των δύο γυναικών, ο θρύλος του στίβου βρίσκεται σε τρελά κέφια μέσα στην λιμουζίνα του.

Μάλιστα η τελευταία δημοσίευση του ζευγαριού στο Instagram ήταν στις 21 Αυγούστου. Εκτοτε το ζευγάρι δεν έχει φωτογραφηθεί ξανά μαζί.

Την επόμενη μέρα ο θρύλος του στίβου έβγαλε φωτογραφία από την τέλεια θέα του ξενοδοχείου του, ωστόσο πουθενά δεν φαίνονταν οι δύο καλλονές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ