Ο «αστραφτερός» ποδηλάτης της Θεσσαλονίκης -Η απρόσμενη νυχτερινή συνάντηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο «αστραφτερός» ποδηλάτης της Θεσσαλονίκης -Η απρόσμενη νυχτερινή συνάντηση [βίντεο]

Ο αστραφτερός ποδηλάτης της Θεσσαλονίκης / Φωτογραφία: youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που σε συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή που την επισκέπτεσαι.

Εάν είσαι επισκέπτης της πόλης η μέρα σου θα κυλήσει τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύεις και ενώ βρίσκεσαι σε μια μεγαλούπολη το μόνο που θα στο υπενθυμίζει είναι η τεράστια κίνηση στους δρόμους στις ώρες αιχμής. Η Θεσσαλονίκη σε ταξιδεύει στον χρόνο παίζοντας με το μυαλό σου και της αισθήσεις σου.
Βασικός λόγος σε αυτό παίζουν οι μυρωδιές. Έρευνες εχουν αποδείξει πως η όσφρηση είναι η αίσθηση που αποτυπώνει της περισσότερες πληροφορίες στο υποσυνείδητο του ανθρώπινου εγκεφάλου και η Θεσσαλονίκη διαθέτει πολλές και από πολλούς διαφορετικούς προορισμούς.
Μυρωδιές της Πόλης, μυρωδιές του Πόντου, μυρωδιές της Ηπείρου και μυρωδιές της Ανατολής δημιουργούν ένα σπάνιο χαρμάνι που όμοιο του δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού.

Και τότε και ενώ η μέρα φεύγει έρχεται η απόλυτη πανδαισία. Η νύχτα στην Θεσσαλονίκη. Κάλλιστα θα μπορούσε να αναφέρεται και ως η Μέκκα της Νυχτερινής Ελλάδας, κάπου έρχεται και η συνάντηση τον αστραφτερό ποδηλάτη, ο οποίος πρωταγωνιστεί άθελα του στο βίντεο της ομάδας Up Drones.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη ποδηλάτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ