Η «ληστεία του αιώνα» εξιχνιάστηκε αλλά τα κλοπιμαία είναι άφαντα! - iefimerida.gr

Η «ληστεία του αιώνα» εξιχνιάστηκε αλλά τα κλοπιμαία είναι άφαντα!

Ενας τριαντάρης εκτέλεσε τη «ληστεία του αιώνα»!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδίαζε επίθεση σε μεγάλο σούπερ μάρκετ αλλά μια πληροφορία που έφτασε στα κεντρικά της σερβικής αστυνομίας τον έστειλε πίσω από τα σίδερα. Ο Ούρος Πέτροβιτς δεν προέβαλε αντίσταση αλλά... δεν μαρτύρησε ακόμα που κρύβει το 1.200.000 ευρώ από την ιστορική ληστεία στο Βελιγράδι.

Στις 10 Μαρτίου 2011 ο τριαντάχρονος και οι τέσσερις σύντροφοί του με κινηματογραφικός τρόπο διέπραξαν την περιβόητη «ληστεία του αιώνα» και έγιναν κάτι σαν... μύθος στην χώρα. Φορώντας μάσκες και αλεξίσφαιρα γιλέκα λήστεψαν με απειλή αυτόματων όπλων το τεθωρακισμένο όχημα της εταιρείας Securitas d.o.o security company που μετέφερε χρήματα στο κέντρο της σερβικής πρωτεύουσας.

Ο τριαντάχρονος διέφυγε με όλους τους συνεργάτες του αλώβητους και πέντε τσάντες γεμάτες χρήματα που μόλις είχαν παραλάβει οι υπεύθυνοι της χρηματαποστολής από την τράπεζα Univerzal Banka.

Οι τσάντες περιείχαν 850.000 ευρώ ενώ οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι η ίδια ομάδα ευθύνεται για τρεις ακόμη ληστείες με συνολική λεία 1.200.000 ευρώ για τα οποία ανακρίνουν τον Πέτροβιτς. Μέχρι στιγμής δεν τους έχει αποκαλύψει πού βρίσκονται τα κλοπιμαία... ακριβώς όπως είχε κάνει δηλαδή και τις υπόλοιπες φορές που είχε συλληφθεί.

Η αστυνομία αυτή τη φορά πιστεύει ότι έχει περισσότερα στοιχεία εναντίον του Πέτροβιτς και των τεσσάρων συνεργατών του οι οποίοι, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εσωτερικών Ίβιτσα Ντάτσιτς, συνελήφθησαν στο όρος Ζλάτιμπορ στο δυτικό τμήμα της χώρας και στις πόλεις Κραγκούγιεβατς και Νόβι Σαντ.

Κανείς ωστόσο δεν έχει πει κουβέντα ακόμη για τα κλοπιμαία που αναζητούν οι αρχές....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ