GNTM: Ρεσιτάλ κακίας από τη Μέγκι -«Ορισμένες φορές θέλω να τις σκίσω» - iefimerida.gr

GNTM: Ρεσιτάλ κακίας από τη Μέγκι -«Ορισμένες φορές θέλω να τις σκίσω»

Η Μέγκι Ντριο του GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει επεισόδιο που η Μέγκι να μην εκφράζει την κακία της για κάποιες από τις συμπαίκτριες της, σχολιάζοντας άλλοτε την καλή κριτική που δέχονται από τους κριτές και άλλοτε την συμπεριφορά τους.

Στο χτεσινό επεισόδιο του GNTM, λοιπόν, το θέμα της φωτογράφισης που είχαν να βγάλουν εις πέρας τα κορίτσια «έκανε» την Μέγκι να εκφραστεί λίγο περισσότερο μπροστά στην κάμερα.

Το θέμα της φωτογράφισης ήταν η «πλαστική μόλυνση» στο οικοσύστημα με αποτέλεσμα τα κορίτσια να καλυφθούν με πλαστικό από πάνω ως κάτω με σκοπό να το σκίσουν, σαν να προσπαθούν να γλιτώσουν από αυτό.

Η Μέγκι, λοιπόν, ήταν η μόνη που έβγαλε κραυγές στο στούντιο, προσπαθώντας έτσι να βγάλει μία καλή λήψη, μιας και οι προηγούμενες προσπάθειές της ήταν απογοητευτικές για τους κριτές.

Βέβαια παρά τα θετικά σχόλια που πήρε η Μέγκι από τον Δημήτρη Σκουλό που ήταν εκεί την ώρα της φωτογράφισης, το μοντέλο δεν μπόρεσε να μην πετάξει την κακία της για τις συμπαίκτριες της.

«Την ώρα που έσκιζα το πλαστικό, έσκιζα το bullying που τρώω εγώ και οι φίλες μου τόσο καιρό στο σπίτι και πάρα πολλές άσχημες κριτικές που έχω δεχθεί τόσο καιρό από τους κριτές! Ορισμένες φορές θέλω πραγματικά να ουρλιάξω και να τις σκίσω, έτσι όπως σκίζω το πλαστικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GNTM Next Top Model ΜΕΓΚΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ