Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με τον Οικουμενικό Πατριάρχη [βίντεο] - iefimerida.gr

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με τον Οικουμενικό Πατριάρχη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης η συνάντηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι.

Ο κ.Σαμαράς έφτασε στο Πατριαρχείο λίγο μετά τη μιάμιση το μεσημέρι, συνοδευόμενος από την σύζυγό του και τον εκπρόσωπο του κόμματος της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη. Προσκύνησε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου ενημερώθηκε για τα ιερά λείψανα και τις εικόνες που φυλάσσονται σε αυτόν από τον Μέγα Αρχιδιάκονο του Θρόνου π.Μάξιμο και ακολούθως είχε την ευκαιρία να δει πως παρασκευάζεται το Άγιον Μύρο στο Ιερό Κουβούκλιο που βρίσκεται δίπλα από το Ναό.

Στη συνέχεια ανήλθε στο τρίτο όροφο του Πατριαρχικού Οίκου όπου και τον υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν βρέθηκαν θέματα που απασχολούν τη ζωή του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ομογένειας.

Πηγή amen.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ