ΝΔ: Δεν έχει ξαναγίνει πρώην ΥΠΕΞ να κάνει μήνυση κατά του υπ. Αμυνας και ο πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος - iefimerida.gr

ΝΔ: Δεν έχει ξαναγίνει πρώην ΥΠΕΞ να κάνει μήνυση κατά του υπ. Αμυνας και ο πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος

Η ΝΔ ζητά να δημοσιοποιηθεί η επιστολή παραίτησης Κοτζιά/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο θίασος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν σταματά να μας εκπλήσσει», σχολίασε η ΝΔ, για τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε ο Νίκος Κοτζιάς κατά παντός υπευθύνου, για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά πρώην υπουργός Εξωτερικών να καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά του Υπουργού Αμύνης και ο θιασάρχης πρωθυπουργός να παραμένει άφωνος», επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα επαναλαμβάνει το αίτημα δημοσιοποίησης της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.

«Θα το επαναλάβουμε: Η παραίτηση ενός υπουργού δεν είναι προσωπικό ραβασάκι. Εφόσον αρνήθηκε να τη δημοσιοποιήσει ο κ. Τσίπρας, οφείλει να το πράξει ο κ. Κοτζιάς. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Νίκος Κοτζιάς μηνυτήρια αναφορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ