«Παγκόσμιο ίνδαλμα» από τα ευρωπαϊκά MTV η Τζάνετ Τζάκσον [βίντεο] - iefimerida.gr

«Παγκόσμιο ίνδαλμα» από τα ευρωπαϊκά MTV η Τζάνετ Τζάκσον [βίντεο]

Τζάνετ Τζάκσον (Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το βραβείο «Παγκόσμιο Ινδαλμα» βραβεύτηκε η Τζάνετ Τζάκσον από τα Ευρωπαϊκά Μουσικά Βραβεία MTV, που έγιναν στο Μπιλμπάο της Ισπανίας.

Η 52χρονη μουσικοσυνθέτρια, χορεύτρια και ηθοποιός έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή της εμφάνιση όταν ξυπόλητη στη σκηνή ερμήνευσε τις επιτυχίες της «Made For Now», «Rhythm Nation» και «All For You».

Στην ευχαριστήρια ομιλία της, η αδελφή του Μάικλ Τζάκσον είπε ότι μιλά «εκ μέρους των γυναικών αυτών που έχουν καταδικαστεί στη σιωπή. Είμαι μια από αυτές τις γυναίκες που φιμώθηκαν, κυριολεκτικά και συναισθηματικά, που κακοποιήθηκαν, που εκφοβίστηκαν, που έζησαν μέσα στον φόβο. Είμαι μαζί σας, είστε αδελφές μου».

Το Global Icon Award έχει δοθεί κατά το παρελθόν στους U2, στους Κουίν, στη Γουίτνεϊ Χιούστον και στον Eminem, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα μουσικά ευρωπαϊκά βραβεία MTV EMA θεσμοθετήθηκαν το 1994 και αποτελούν μια από τις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που οργανώνει το MTV, μαζί τα Video Music Awards (VMA), που διεξάγονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το 1984.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζάνετ Τζάκσον MTV βραβεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ