To χρηστικό και διακοσμητικό αξεσουάρ που χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας -Οικονομικό, μπαίνει σε κάθε δωμάτιο - iefimerida.gr

To χρηστικό και διακοσμητικό αξεσουάρ που χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας -Οικονομικό, μπαίνει σε κάθε δωμάτιο

Στο εσωτερικό ενός design σαλονιού/ Φωτογραφία: Unsplash/ Wes Hicks
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που πάντα θα κάνουν την μεγάλη διαφορά στο χώρο μας. Το άθροισμά τους είναι αυτό που συνθέτει την συνολική εικόνα του σπιτιού.

Αν οι λεπτομέρειες έχουν ποιότητα και στιλ, ο χώρος αυτομάτως αναβαθμίζεται. Αν είναι «φλύαρες» και «θορυβώδεις», τότε στον χώρο επικρατεί σύγχυση.

Ας τον απαλλάξουμε από κάθε αντικείμενο που δεν έχει χρησιμότητα και δεν μας προκαλεί θετικά συναισθήματα.

Ας αναδείξουμε τα αντικείμενα που αγαπάμε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνουμε.

Προσδιορίστε τι στιλ θέλετε να έχει ο προσωπικός σας χώρος και δημιουργήστε τις πιο ωραίες αναμνήσεις. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της διακόσμησης: καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητά μας.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018 και την έναρξη της εορταστικής περιόδου, ας δώσουμε στο χώρο μια πινελιά στιλ κάνοντάς τον, παράλληλα, ακόμα πιο οργανωμένο.

To χρηστικό και διακοσμητικό αξεσουάρ που χαρίζει αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ