Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου [εικόνες]

Ο Παναγιώτης Κόρμπος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάγωσαν» άπαντες το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη στο 78’ του αγώνα Πανιώνιος-Παναιτωλικός.

Οταν Κόρμπος και Λουσέρο συγκρούστηκαν στον αέρα με δύναμη. Τα πράγματα φάνηκαν να είναι σοβαρά για τον μέσο των «κυανέρυθρων» από την πρώτη στιγμή, καθώς αποχώρησε με φορείο και στη θέση του πέρασε ο Άλμπεργκ.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος αποφασίστηκε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο, γιατί η κατάστασή του δεν ήταν καλή. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για βαριά διάσειση και κάταγμα στο ζυγωματικό. Μάλιστα, αρχικά ο έμπειρος άσος δεν θυμόταν το όνομά του και δεν θυμόταν που βρισκόταν.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου υποβλήθηκε τελικά χθες σε επέμβαση στο ζυγωματικό και πλέον μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Η οποία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από την αρχική εκτίμηση του 1,5 με 2 μήνες.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου: «Ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής σε επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας μας, κ. Χρήστο Δάρα και τον γναθοχειρουργό κ. Ιατρού.
Στον έμπειρο παίκτη έγινε εσωτερική οστεσύνθεση των καταγμάτων, ενώ ο συνολικός χρόνος επέμβασης ξεπέρασε τις 4 ώρες. Ο Παναγιώτης Κόρμος θα παραμείνει περίπου 4 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ ο κ. Χρήστος Δάρας, εκφραζει την αισιοδοξία του πως σε περίπου ένα μήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις, με ειδική μάσκα».

Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σοκαριστικός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος τραυματισμός Κόρμπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ