AEK: Χωρίς Μπακασέτα-Οικονόμου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου - iefimerida.gr

AEK: Χωρίς Μπακασέτα-Οικονόμου κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Ο Τάσος Μπακασέτας /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δυο σημαντικές απουσίες θα αναχωρήσει την Τρίτη η ΑΕΚ για το Μόναχο.

Η Ενωση δεν θα έχει για ακόμη έναν αγώνα τον Τάσο Μπακασετα στη διάθεση της, ενώ εκτός έμεινε και ο Μάριος Οικονόμου που υπέστη κάκωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ετσι οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα με την Μπάγερν την Τετάρτη το βράδυ (22:00) μειώνονται πολύ μιας και απουσιάζει και ο τιμωρημένος Λιβαγια και ο τραυματίας Λόπες, ενώ ο Αλμπάνης δεν είναι δηλωμένος στη λίστα. Έτσι για την επίθεση οι επιλογές είναι λίγες με Μπογέ-Μάνταλο-Κλωναρίδη-Γκάλο-Πόνσε να είναι οι επιλογές για 4 θέσεις. Στα στόπερ ο Λαμπρόπουλος δεδομένα επιστρέφει στην 11αδα. Επίσης, ο Σιμόες εξετάστηκε σήμερα πριν από την προπόνηση, ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με το βράδυ του Σαββάτου, έκανε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας και έτσι μπήκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αναχωρεί για την Γερμανία στις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης με πτήση τσάρτερ. Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκίνης, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης, Γιούσης, Πόνσε, Μπογέ, Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ