«Mαριχουάνα Στοπ» -Ετσι εμφανίστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου επί σκηνής στο ρόλο που υποδύθηκε η Λάσκαρη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

«Mαριχουάνα Στοπ» -Ετσι εμφανίστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου επί σκηνής στο ρόλο που υποδύθηκε η Λάσκαρη [εικόνες & βίντεο]

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο «Μαριχουάνα Στοπ»/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαράντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του στους κινηματογράφους, «το Μαριχουάνα Στοπ», αναβιώνει στη σκηνή του Gazi Theater, σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της θεατρικής μεταφοράς του ταινίας του Γιάννη Δαλιανίδη που έκοψε 312.260 εισιτήρια το 1971, έγινε το βράδυ της Κυριακής 4 Νοεμβρίου.

Ζωή Λάσκαρη, Γιώργος Πάντζας, Τόλης Βοσκόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Μάρθα Καραγιάννη, Χρόνης Εξαρχάκος, Ελένη Ανουσάκη και Μαρία Ιωαννίδου ενσάρκωναν τους βασικούς ρόλους στην ταινία που άφησε χρυσό αποτύπωμα στον ελληνικό κινηματογράφο.

Σχεδόν πέντε δεκαετίες μετά, οι ήρωες που έπλασε στην φαντασία του ο Γιάννης Δαλιανίδης παίρνουν σάρκα και οστά και φιλοδοξούν να μεταφέρουν το θεατρικό κοινό σε μια άλλη εποχή: τότε που τα φώτα στην νυχτερινή αθηναϊκή ζωή ήταν αληθινά και το κέφι, πηγαίο.

Καίτη Λαγοπούλου: Στο ρόλο που υποδύθηκε η Ζωή Λάσκαρη στην ταινία, βλέπουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ένα highlight της ταινίας είναι η στιγμή που η Καίτη Λαγοπούλου, παρασύρεται από την μουσική και σηκώνεται από το τραπέζι της για να χορέψει την μεγάλη επιτυχία του Τόλη Βοσκόπουλου, «Το φεγγάρι πάνωθέ μου».

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου επί σκηνής στο ρόλο της «Καίτης Λαγοπούλου», στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ