Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων

περιπολικό/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, 8 μέλη του κυκλώματος, εκ των οποίων δύο Έλληνες, ηλικίας 23 και 27 ετών, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 20 έως 43 ετών, καθώς και ένας ανήλικος αλλοδαπός. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας και ένας Έλληνας, ως ανεξάρτητος διακινητής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης διατηρούσαν τρεις χώρους, στο Μενίδι, το Ίλιον και τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τους οποίους είχαν διαμορφώσει κατάλληλα για την απόκρυψη μεγάλων ποσοτήτων καπνικών προϊόντων.

 Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων | iefimerida.gr 0

Από την έρευνα που διενεργήθηκε σε χώρους, οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 281.443 πακέτα τσιγάρα και 40.086 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού. Παράλληλα, κατασχέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με την δράση του κυκλώματος, καθώς και τρία αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων | iefimerida.gr 1
 Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων | iefimerida.gr 2
 Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καπνικά προϊόντα συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ