Πώς είναι να υποδύεσαι τον θρύλο Φρέντι Μέρκιουρι -Ο ηθοποιός που τον κάνει στο Bohemian Rhapsody αποκαλύπτει [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι να υποδύεσαι τον θρύλο Φρέντι Μέρκιουρι -Ο ηθοποιός που τον κάνει στο Bohemian Rhapsody αποκαλύπτει [εικόνες]

Ο Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι/ Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ταμία σε ΗΠΑ και Καναδά «ροκάρει» η ταινία «Bohemian Rhapsody» η οποία βασίζεται στην πορεία του Φρέντι Μέρκιουρι με τους Queen και στο πώς ο ανατρεπτικός και ασυμβίβαστος χαρακτήρας του μυθικού ηγέτη τους τούς οδήγησε στην επιτυχία.

Σύμφωνα με το Associated Press, η ταινία (που στήνεται από το 2010) σημείωσε εισπράξεις ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ενώ αναμένεται να κάνει έσοδα ύψους 72.5 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο.

Το «Bohemian Rhapsody» απέσπασε την πρωτιά των εισπράξεων αυτό το Σαββατοκύριακο, βγάζοντας κοντά στα 35 – 40 εκατομμύρια δολάρια.

O Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία Bohemian Rhapsody

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Φρέντι Μέρκιουρι τελικά είναι ο Ράμι Μάλεκ.

Πώς είναι να υποδύεσαι τον θρύλο Φρέντι Μέρκιουρι -Ο ηθοποιός που τον κάνει στο Bohemian Rhapsody αποκαλύπτει [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο Μάλεκ δεν ήταν στα αρχικά πλάνα της παραγωγής, καθώς στην αρχή είχε ανακοινωθεί ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος τελικά αποχώρησε από την ταινία.

O  Ράμι Μάλεκ ως Φρέντι Μέρκιουρι στο Live Aid.

Ωστόσο το έργο του 37χρονου Αμερικανού Ράμι Μάλεκ να υποδυθεί τον μεγαλύτερο και πιο χαρισματικό τραγουδιστή όλων των εποχών δεν ήταν καθόλου εύκολο.

Αυτό άλλωστε το παραδέχτηκε και ο ίδιος σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει για να είναι όσο πιο πειστικός γίνεται στην ταινία, ως Φρέντι Μέρκιουρι.

«Για να κάνω τον Φρέντι Μέρκιουρι στη συναυλία του Live Aid το 1985 χρειάστηκε να δω 1.500 φορές την performance του στο You Tube», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο πραγματικός Φρέντι Μέρκιουρι στην συναυλία που άφησε εποχή το 1985.

Μιλώντας σε ένα αυστραλιανό μέσο, ο Ράμι Μάλεκ πρόσθεσε πως έπρεπε να μάθει όχι μόνο τις κινήσεις που έκανε ο Μέρκιουρι στο Live Aid, αλλά και τις χειρονομίες του μία προς μία.

«Είδα την performance του Youtube διάρκειας 24 λεπτών περίπου 1.500 φορές, μπορεί και παραπάνω» επισήμανε ο Μάλεκ.

Ο Φρέντι Μέρκιουρι σε συναυλία στο Σίδνεϊ το 1985.

«Τα πράγματα δεν είναι πάντα ίδια, μπορεί να υπάρχει κάποιο μυστικό πίσω από κάποια χειρονομία του που δεν ξέρει κανείς. Ωστόσο πιστεύω πως κράτησα ζωντανό αυτό το συναίσθημα και ήταν καλύτερα να το θυσιάσω με αυτό τον τρόπο. Και να είναι αλήθεια, το έβλεπα non stop», είπε ο ηθοποιός.

Οσο για τον ρόλο που ανέλαβε μετά την αποχώρηση του Κοέν, ο Μάλεκ σχολίασε...« Οι πιο τρομακτικές προσπάθειες που επέλεξα να κάνω στην ζωή μου ήταν και αυτές που με αντάμειψαν και με ικανοποίησαν. Αυτό θα γίνει και με αυτή την ταινία».

Η ταινία «Bohemian Rhapsody» έχει βγει ήδη στην μεγάλη οθόνη.

Φωτογραφίες: AP, Wikipedia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bohemian Rhapsody Φρέντι Μέρκιουρι ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ