ΒiteBox: Σε αυτό το μαγαζί στο Κουκάκι θα βρεις τα ολλανδικά poffies, λαχταριστές μπουκίτσες με υπέροχη γεύση - iefimerida.gr

ΒiteBox: Σε αυτό το μαγαζί στο Κουκάκι θα βρεις τα ολλανδικά poffies, λαχταριστές μπουκίτσες με υπέροχη γεύση

Οι λαχταριστές μπουκίτσες στο ΒiteBox/ Φωτογραφία: BiteBox
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατεβαίνοντας τη Βεΐκου, θα βρείτε τις πιο νόστιμες μπουκίτσες της Αθήνας.

Ο λόγος για το Bitebox, ένα μικροσκοπικό χαρούμενο all day μαγαζί, που άνοιξε το καλοκαίρι, εγκαινιάζοντας μια νέα ιδέα, τα poffies, τα οποία δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στην πόλη.

Η Αγάπη Σαλαμόζη και ο Κωνσταντίνος Kανταρτζής, έχοντας και οι δύο εμπειρία στον χώρο της εστίασης, όταν πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν το δικό τους μαγαζί, έψαξαν πολύ για να βρουν κάτι πρωτότυπο.

Δοκίμασαν, λοιπόν, πολλές street food γεύσεις, έκαναν μεγάλη έρευνα κι έτσι ανακάλυψαν τα poffies, αυτές τις μικρές μπουκίτσες ζύμης, που είναι το παραδοσιακό γλυκό της Ολλανδίας.

Bέβαια, τα παιδιά έχουν παραλλάξει τη συνταγή, δημιουργώντας μια δική τους μοναδική εκδοχή. Οι μπουκίτσες, εδώ, ψήνονται σε ειδικό μηχάνημα, που μοιάζει περίπου με μια βαφλιέρα, χωρίς καθόλου λάδι.

Γνωρίστε καλύτερα το BiteBox και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΤΕΒΟΧ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ