Βρετανίδα υποστηρίζει ότι έχει κάνει σεξ με 20 φαντάσματα -Θα παντρευτεί και ένα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βρετανίδα υποστηρίζει ότι έχει κάνει σεξ με 20 φαντάσματα -Θα παντρευτεί και ένα [βίντεο]

Η 30χρονη Αμέθυστη Ρέαλμ. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Βρετανίδα γυναίκα που ισχυρίζεται ότι έχει κοιμηθεί με τουλάχιστον 20 φαντάσματα λέει ότι τώρα αρραβωνιάστηκε ένα από αυτά.

Τον Δεκέμβριο, η Αμέθυστη Ρεάλμ, είχε δηλώσει στην βρετανική εκπομπή «ITV This Morning» πως είχε απατήσει τον αρραβωνιαστικό της με ένα φάντασμα και πως έκτοτε είχε υπερφυσικές σχέσεις με τουλάχιστον 20 παραφυσικά όντα.

Τώρα, όμως, λέει πως βρήκε την αληθινή αγάπη σε ένα φάντασμα και πρόσθεσε πως της έκανε πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού για τον εορτασμό των 9 μηνών σχέσης στις σπηλιές Wookey Hole της Αγγλίας, σύμφωνα με την Sun.

«Δεν γονάτισε για να μου κάνει την πρόταση – δεν έχει γόνατα εξάλλου. Αλλά για πρώτη φορά, τον άκουσα να μου μιλάει» δήλωσε στην Sun. «Μπορούσα να ακούσω τη φωνή του και ήταν πανέμορφη. Βαθιά, σέξι και πραγματική».

Η 30χρονη λέει ότι γνώρισε τον σύντροφό της, που δεν έχει ακόμη όνομα, κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο.

«Ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι και το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου ήταν μια νέα σχέση» δήλωσε η πνευματική σύμβουλος. «Τότε, μια μέρα, ενώ περπατούσα, απολαμβάνοντας την φύση, ξαφνικά ένιωσα μια απίστευτη ενέργεια. Ένας νέος εραστής είχε εμφανιστεί».

Η Ρεάλμ δήλωσε επίσης πως οι φίλοι και η οικογένειά της έχουν αγκαλιάσει αυτή την ασυνήθιστη σχέση της και τώρα σχεδιάζει τον γάμο της ως μια «παγανιστική» τελετή.

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμη τις λεπτομέρειες, αλλά νομίζω ότι θα είναι μια αρκετά μεγάλη τελετή» είπε.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει ήδη κάνει σεξ και μάλιστα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Αυστραλία, μετά την γνωριμία τους. «Ήμουν χαρούμενη και ενθουσιασμένη – τόσο ενθουσιασμένη που έπρεπε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό» είπε.

Τέλος, πρόσθεσε πως αυτός ο σύντροφός της είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο ζωντανό αρραβωνιαστικό της.

«Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι κουνιέμαι» είπε. «Οι οργασμοί που έχω με τον πνευματικό μου σύντροφο ήταν πολύ πιο ικανοποιητικοί από αυτούς που είχα με τους συνηθισμένους άνδρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμέθυστη Ρεάλμ φάντασμα αρραβώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ