FAZ: H Aegean, ένα φωτεινό ελληνικό παράδειγμα - iefimerida.gr

FAZ: H Aegean, ένα φωτεινό ελληνικό παράδειγμα

Αεροσκάφος της Aegean
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Aegean Airlines ένα φωτεινό ελληνικό παράδειγμα» επιγράφει στις οικονομικές της σελίδες το δημοσίευμα της η Frankfurter Allgemeine Zeitung για την ελληνική αεροπορική εταιρεία.

«'Αναπτυχθήκαμε αργά και προσεκτικά' αναφέρει ο επικεφαλής της εταιρείας Δημήτρης Γερογιάννης περιγράφοντας το κλειδί της επιτυχίας της Aegean. H εταιρεία ξεκίνησε έχοντας 300.000 επιβάτες και αυτό το χρόνο αναμένεται να φθάσουν τα 15 εκατομμύρια.

Στη Γερμανία η νεαρή Air Berlin δεν κατάφερε να επιβιώσει δίπλα στην παραδοσιακή Lufthansa. Στην Ελλάδα τα πράγματα ήταν αντίστροφα.

Η Aegean είναι σήμερα η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας και η κάποτε κρατική Ολυμπιακή κατέληξε στα χέρια οικονομικών επενδυτών υπό τη σκέπη της Aegean. H εταιρεία, σύμφωνα με δικά της στοιχεία, διαθέτει ένα μερίδιο αγοράς της τάξεως του 49%».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aegean FAZ αεροπορική εταιρεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ