Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη ακολουθεί τα χνάρια του -Σε ποια σειρά παίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη ακολουθεί τα χνάρια του -Σε ποια σειρά παίζει [εικόνες]

Γιώργος Καπουτζίδης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα χνάρια του θείο της ακολουθεί η ανιψιά του Γιώργου Καπουτζίδη, Ειρήνη Βαλατσού.

Η Ειρήνη, την οποία είχαμε γνωρίσει ως «κόρη» της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά «Εθνική Ελλάδος», υποδύεται τη «Νεφέλη» στη σειρά του ΣΚΑΪ «Οσο έχω εσένα».

Στιγμιότυπο από τη σειρά «Οσο έχω εσένα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μάλιστα, πέρυσι τον Ιούνιο, είχε γράψει για την ανιψιά του στο Instagram: «Χθες βράδυ, στη Δραματική Σχολή Αθηνών, οι τριτοετείς σπουδαστές στις πτυχιακές τους εξετάσεις, μας εντυπωσίασαν με το ταλέντο τους, τον επαγγελματισμό τους, και μας χάρισαν μια άρτια παράσταση. 21 χρόνια μετά τη δίκη μου αποφοίτηση από τη σχολή, επέστρεψα για να δω μια παρέα καταπληκτικών, ταλαντούχων ηθοποιών. Με κάνανε να γελάσω, να συγκινηθώ, να δακρύσω αλλά και να νοιώσω τόσο υπερήφανος για την ανιψιά μου! Από μικρή στα δύσκολα, κράτησε ένα πολύ ιδιαίτερο και απαιτητικό ρόλο στη Εθνική Ελλάδας, υποδυόμενη την Άννα, την επαναστάτρια κόρη της Νίκης (Σμαράγδας), και χθες έδωσε σάρκα και οστά με μοναδική ακρίβεια και αφοπλιστικό συναίσθημα, στην Ίρινα από τις Τρεις Αδερφές του Τσέχοφ. Ήσασταν όλοι υπέροχοι παιδιά! Τώρα δύναμη, υπομονή στα δύσκολα, δουλειά, προσπάθεια και πίστη στο όνειρο σας!».

Η Ειρήνη Βαλατσού
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ