Tο μυστικό της στρογγυλής βούρτσας για να πετύχεις ολόισια μαλλιά - iefimerida.gr

Tο μυστικό της στρογγυλής βούρτσας για να πετύχεις ολόισια μαλλιά

Ισιωμα μαλλιών με στρογγυλή βούρτσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Στο κεφάλαιο φροντίδα των μαλλιών ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή είναι η βούρτσα με την οποία θα επιλέξεις να χτενίσεις τα μαλλιά σου.

Είναι ένα αντικείμενο απόλυτα χρηστικό και το οποίο χρησιμοποιείς κάθε μέρα, κάποιες φορές περισσότερες από μια φορά μέσα στην ημέρα.

Μας αρέσουν τα ίσια μαλλιά καθώς λεπταίνουν το πρόσωπο, είναι γοητευτικά και θηλυκά. Τα αυστηρά, ολόισια μαλλιά είναι από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα και είναι πάντα στη μόδα.

Ωστόσο, για να πετύχει κανείς ένα τέτοιο hair look προϋποθέτει ότι πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται την στρογγυλή βούρτσα.

Εντάξει, όλες ξέρουμε να ισιώνουμε τα μαλλιά μας. Αλλες λιγότερο καλά και άλλες περισσότερο. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι, μυστικά, κόλπα και συμβουλές που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν προκειμένου να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα στα μαλλιά σου. Aν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς την στρογγυλή βούρτσα, τότε μπορεί να αποδειχτεί ένα αληθινά μαγικό εργαλείο που στα χέρια σου θα κάνει θαύματα.

Διαβάστε το μυστικό της στρογγυλής βούρτσας για να πετύχετε ολόισια μαλλιά, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΣΙΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ μαλλιά γυναίκα ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ