Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο της -Τα παπούτσια έκαναν τη διαφορά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο της -Τα παπούτσια έκαναν τη διαφορά [εικόνες]

Η πριγκίπισσα Ευγενία/ Φωτογραφία: Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος της στις αρχές Οκτωβρίου ήταν ένα από τα γεγονότα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τα media και την lifestyle επικαιρότητα.

Η 28χρονη πριγκίπισσα Ευγενία, εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, στο Oυίνσδορ και ο γάμος της τελέστηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων.

Λίγους μήνες μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και την βάπτιση του μικρού πρίγκιπα, Λούις, άλλο ένα ευχάριστο γεγονός για την βασιλική οικογένεια έκανε τον γύρο του κόσμου.

Πριν από λίγες ημέρες, η πριγκίπισσα Ευγενία -μετά από ένα σύντομο γαμήλιο ταξίδι με τον σύζυγό της- έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με την αδελφή της, Βεατρίκη, σε εστιατόριο στο Λονδίνο.

Το πλατύ και λαμπερό χαμόγελο στα χείλη της είναι η πιο τρανή απόδειξη της χαράς που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο. Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην ενδυματολογική της επιλογή. Η πριγκίπισσα Ευγενία επέλεξε για την έξοδό της total black look -ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρεια από δαντέλα και το συνδύασε με μαύρο παλτό στο ίδιο μήκος. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια; Τα παπούτσια της.

Δείτε την εμφάνιση της πριγκίπισσας Ευγενίας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ