Τραμπ: Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους για να μην γίνει εισβολή στη χώρα -Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα - iefimerida.gr

Τραμπ: Ψηφίστε Ρεπουμπλικάνους για να μην γίνει εισβολή στη χώρα -Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα

Ο Ντόναλντ Τραμπ/ Φωτογραφία: AP- Evan Vucci
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε τους Αμερικανούς ότι ενδεχόμενη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές θα φέρει στις ΗΠΑ τον σοσιαλισμό και ορδές εγκληματιών από την Κεντρική Αμερική.

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσακόλα. Οι Δημοκρατικοί, υποστήριξε, θέλουν να καταργήσουν, να σβήσουν τα σύνορα, βάζουν τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους Αμερικανούς πολίτες. «Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», τόνισε.

«Το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν (στις ΗΠΑ) η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών», είπε ο Τραμπ στη Μοντάνα, συνεχίζοντας την κινδυνολογία και τους οξείς τόνους για τα καραβάνια μεταναστών που θέλουν να φτάσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, τουλάχιστον 300 από αυτούς τους μετανάστες είναι «πολύ κακοί τύποι».

«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», υποστήριξε ακόμη ο Τραμπ. Μάλιστα, είπε ότι το το κεντρικό σύνθημα της επόμενης προεκλογικής του εκστρατείας θα είναι «Διατηρήστε την Αμερική σπουδαία», ενώ έχει προεξοφλήσει πως τα ντιμπέιτ με τον μέλλοντα ή τη μέλλουσα αντίπαλό του που θα επιλέξει το Δημοκρατικό κόμμα θα είναι «πολύ εύκολα» γι' αυτόν.

Πηγή: AFP/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ