Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: ΠΑΟΚ και Κύμη στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ: ΠΑΟΚ και Κύμη στα ημιτελικά

Φωτογραφία: EUROKINISSIΔ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλο παιχνίδι στο «PAOK Sports Arena», με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μάχονται μέχρι... τέλους για τη νίκη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ήταν θρίλερ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να παίρνει σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι είχαν καταφέρει να πάνε στα μέτρα τους την αναμέτρηση μέχρι τα μέσα της τέταρτης περιόδου. Στο σημείο εκείνο η ΑΕΚ έδειξε χαρακτήρα και μάζεψε τη διαφορά, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τις λύσεις, με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να παίρνει ένα πολύ σημαντικό επιθετικό ριμπάουντ και με τον Αθηναίου να σκοράρει η διαφορά έφτασε στους 3 πόντους (82-79). Ο Ρατάν Μέις με 1/2 βολές μείωσε και στην τελευταία επίθεση η Ένωση είχε την ευκαιρία της, όμως το τρίποντο του Καναδού δεν βρήκε στόχο, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει και να στέλνει στα ουράνια τον κόσμο του.

Για πρώτη φορά στην Ιστορία της προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η Κύμη!

Με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ μέρος, η ομάδα της Εύβοιας έβαλε τέλος, 74-73, στο νικηφόρο σερί του Περιστερίου, που παραμένει αήττητο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α1.

Μετά από συγκλονιστικό φινάλε, αφού το Περιστέρι απάντησε με επιμέρους σκορ 2-13 μετατρέποντας το εις βάρος του 69-60 σε 71-73 με σκόρερ τον Ράιαν Χάροου. Όμως στα 2,1'' ο Ντεβόν Ουάσινγκτον ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και έστειλε την Κύμη στον έναν εκ των δύο ημιτελικών που θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Κύμη Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ