Σάσα Σταμάτη: Την Καρύδα την πήραν σηκωτή οι φίλοι της από την επίδειξη και δεν της έλεγαν τι έχει συμβεί - iefimerida.gr

Σάσα Σταμάτη: Την Καρύδα την πήραν σηκωτή οι φίλοι της από την επίδειξη και δεν της έλεγαν τι έχει συμβεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικές στιγμές βιώνει η Βικτώρια Καρύδα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το My Style Rocks, μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή της, αποκάλυψε ότι μίλησε χθες μαζί της και ότι το μόνο που κατάφερε να της πει ήταν ότι η κηδεία θα γίνει στην Αυστραλία. Κατά πληροφορίες σήμερα θα γινόταν ένα τρισάγιο σε εκκλησία της Βούλας, ενώ τις επόμενες ώρες δρομολογείται η διαδικασία για να γίνει η κηδεία και η ταφή στην Αυστραλία.

Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε ακόμη τραγικές λεπτομέρειες γύρω από το πώς έμαθε για το χαμό του συζύγου της η Βικτώρια Καρύδα.

«Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση ,δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία».

«Η Βικτώρια (σσ τη στιγμή της δολοφονίας η παίκτρια του My Style Rocks έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας) είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το show. Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι ''έφυγε'' ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν. Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ