Στη Νότιγχαμ o Ανσαριφάρντ - iefimerida.gr

Στη Νότιγχαμ o Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Νόττιγχαμ Φόρεστ επισημοποίησε σήμερα την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έως το καλοκαίρι του 2020.

«Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου», είπε ο Ιρανός, πρώην άσος του Ολυμπιακού, που ανακοινώθηκε από την αγγλική ομάδα.

«Είμαι πραγματικά τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο και νομίζω ότι θα είναι μια εκπληκτική σεζόν για μένα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και να δίνω το 100 τοις εκατό σε κάθε παιχνίδι. Ανυπομονώ για να ξεκινήσω με τη Νόττιγχαμ Φόρεστ στο City Ground. Ξέρω ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο και ξέρω πόσο ανταγωνιστικό και πόσο δύσκολο είναι. Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά είμαι έτοιμος να εργαστώ σκληρά και να δοκιμάσω σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση για να είμαι κατάλληλος για την ομάδα», πρόσθεσε.

«Ένα πράγμα που μπορώ να υποσχεθώ στους οπαδούς είναι ότι θα προσπαθήσω για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και θα δώσω τα πάντα . Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τους χαρίσω όμορφες στιγμές. Η θέση μου είναι ένας επιθετικός, οπότε η δουλειά μου είναι να σκοράρω και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μου στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νοτιγχαμ ανσαριφαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ