«Δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναίκα στη ζωή μου» -Η αποστομωτική απάντηση της Ρούλας Ρέβη σε σκληρή επίθεση follower [εικόνες] - iefimerida.gr

«Δεν έχω ζηλέψει ποτέ γυναίκα στη ζωή μου» -Η αποστομωτική απάντηση της Ρούλας Ρέβη σε σκληρή επίθεση follower [εικόνες]

Η Ρούλα Ρέβη σε στιγμιότυπο φωτογράφισης για το «Project Runway»/ Φωτογραφία: roula.revi /Ιnstagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγους μήνες, η Ρούλα Ρέβη έπεσε θύμα διαδικτυακών χάκερ. Ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε και τα προσωπικά της δεδομένα έχασαν κάθε ίχνος ιδιωτικότητας.

Λίγες ημέρες μετά, επανήλθε στο Instagram με ένα δυνατό μήνυμα για την «αληθινή ζωή» που βρίσκεται εκτός του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Το Instagram είναι εργαλείο δουλειάς για εκείνη και ένα μέσο να μοιράζεται φωτογραφικές στιγμές που αγαπά -είτε προσώπων της οικογένειάς της, είτε φίλων της. Μέχρι εκεί. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει στη ζωή της, την αληθινή επαφή που επιζητά.

Οσοι κάνουν συχνή χρήση των social media, θα έχουν διαπιστώσει ότι οι επιθέσεις και τα υβριστικά σχόλια έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι τους. Αυτή τη φορά, η Ρούλα Ρέβη έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying και με ένα post στο Instagram θέλησε να απαντήσει δημόσια στα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε από μια follower της.

Ο λόγος της επίθεσης; Η ζήλια.

Διαβάστε την απάντηση της Ρούλας Ρέβης και δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρούλα Ρέβη ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ INSTAGRAM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ